Νοέμβριος 2016

Υπερτυχερή «έξυσε» 100.000 ευρώ

'Χρυσό' αποδείχθηκε ένα τυχερό 7άρι στο ΣΚΡΑΤΣ για μία παίκτρια από το Αίγιο.

Η γυναίκα αγόρασε το νέο παιχνίδι αξίας 2 ευρώ 'Χρυσά 7άρια', έξυσε όλες τις σειρές και την τελευταία στιγμή αποκαλύφθηκε το 7άρι που της χάρισε 100.000 ευρώ.

Η υπερ-τυχερή παίκτρια δοκιμάζει συχνά την τύχη της, τόσο στο ΣΚΡΑΤΣ όσο και σε άλλα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Αρχικά η τύχη της περιορίστηκε σε 10 ευρώ από ένα λαχνό που αγόρασε από πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Έτσι συνέχισε να παίζει αναζητώντας το τυχερό δελτίο που εκτόξευσε τα κέρδη της.

Οι καταθέσεις Νικολούλη και αστυνομικού που καίνε τη «μαύρη χήρα» του 42χρονου καπετάνιου

Μεγάλη ένταση επικράτησε και χθες στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Τρίπολης όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, με κατηγορούμενη τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του,

Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας με έναν τραυματία!

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας, καθώς έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον πρώτο ορόφο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας νέος άνδρας, ενώ προκλήθηκαν και σοβαρές υλικές ζημιές.

Από την ένταση της έκρηξης που μάλλον προκλήθηκε από έκρηξη φούρνου μικροκυμάτων, ξηλώθηκαν κουφώματα, καθώς και το σιδερένιο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού.

Αποκαλύψεις-σοκ για την άγρια δολοφονία Κρητικού στη Γερμανία

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κρήτης από τις λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας ενός 32χρονου με καταγωγή από τη Σίβα στη Γερμανία.

Όπως αποκαλύπτει στο ΚΡΗΤΗ TV, ο 32χρονος Αντώνης Χριστοφοράκης δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του και τον εραστή της λίγο καιρό αφότου είχε μεταναστεύσει στη Γερμανία.

Η σύζυγος του άτυχου άντρα αλλά και ο 28χρονος ομογενής εραστής της συνελήφθησαν από τις γερμανικές αρχές και ο νεαρός άντρας φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

16χρονη έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας!

Από τον 4o όροφο πολυκατοικίας στη Λάρισα, φέρεται να έπεσε μια 16χρονη κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, εκτός κινδύνου.

Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης. 

Συνελήφθη ληστής την ώρα που έφευγε με 300.000€ από την τράπεζα

Ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Αρτάκη.

Ένας 34χρονος μπήκε στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, στις 14:20. Φορούσε μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο, γυαλιά και είχε ένα σακίδιο στην πλάτη.

Όταν μπήκε στην τράπεζα υπήρχαν έξι γυναίκες υπάλληλοι και μια πελάτισσα.

Ο ληστής με την απειλή πιστολιού οδήγησε τις 7 γυναίκες στο υπόγειο, όπου υπήρχε το χρηματοκιβωτιο.

Υποχρέωσε τη Δ/ντρια να το ανοίξει και αφού περίμενε υπομονετικά πήρε τα χρήματα.

Εξαρθρώθηκε σπείρα ανήλικων με 80 ληστείες σε βάρος οδηγών

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών αυτοκινήτων, ταξί και πεζών καθώς και κλοπές από οχήματα και οικίες στην περιοχή των Αχαρνών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στην περιοχή της Αγιά Σωτήρας στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, πέντε ανήλικοι Ρομά, μέλη της σπείρας. Επιπλέον συνελήφθησαν και δύο εκ των γονέων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί τους.

Οι πρώτες 13 απολύσεις για πτυχία «μαϊμού»

Στις πρώτες 13 απολύσεις εργαζομένων προχώρησε η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) πριν από λίγο καιρό, καθώς προέκυψαν στοιχεία παραποίησης σε πιστοποιητικά σπουδών, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για πλαστά ή παραποιημένα απολυτήρια και διπλώματα οδήγησης.

Στο μικροσκόπιο του οικονομικού επιτελείου μπαίνουν 15 επιδόματα

Δεκαπέντε επιδόματα συνολικού ύψους 247 εκατ. ευρώ μπαίνουν στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου με τον υπουργό Εργασίας.

Μεταξύ των επιδομάτων που θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα περικοπούν ή αν θα αντικατασταθούν περιλαμβάνεται το επίδομα θέρμανσης, παροχές διακοπών προς ασφαλισμένους διαφόρων ταμείων, κάρτες δωρεάν μεταφορών μέσω των ΚΤΕΛ, καθώς και προγράμματα του ΟΑΕΔ.