Δεκέμβριος 2014

22 ημερών βρέφος πέθανε απο ασιτία.

Με κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης διώκονται δύο γονείς-τέρατα απο το Λέικλαντ της Φλόριντα, οι οποίοι άφησαν το μόλις 22 ημερών μωρό τους να λιμοκτονήσει μέχρι θανάτου.

Η Ρούμπι Στίβενς, 23 ετών και ο Ρόι Στίβενς, 48 ετών, από την Ιντιάνα, είχαν πάει στη Φλόριντα για να επισκεφθούν συγγενείς τους. Στις 23 Δεκεμβρίου κάλεσαν την υπηρεσία παροχής άμεσης βοήθειας, όταν βρήκαν το μωρό αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Tags: 

Κρατούμενος στο νοσοκομείο μετά απο άτυχη...επιλογή.

Στο νοσοκομείο Τρικάλων με αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε ένας κρατούμενος, αφού είχε τοποθετήσει στον...πρωκτό του ένα κινητό και ένα φορτιστή, προκειμένου να μην τα βρουν.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις φυλακές Τρικάλων, όπου και μεταφέρθηκε ο 42χρονος Γεωργιανός κρατούμενος, απο άλλη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. Εκεί όμως, κατά τον έλεγχο, ο ανιχνευτής μετάλων άρχισε να χτυπάει και ο κρατούμενος να έχει αφόρητους πόνους.

Tags: 

Θρίλερ στη Δράμα με πυροβολισμούς σε μπαρ.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων για τους θαμώνες ενός καφέ μπαρ, στο Δοξάτο Δράμας, οι οποίοι έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν ένας απο τους θαμώνες αποφάσισε να εξαπολύσει πυρ εναντίου του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος ημεδαπός, βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στο καφέ μπαρ και έπινε το ποτό του. Κάποια στιγμή αποφάσισε να φλερτάρει λίγο πιο έντονα με την σερβιτόρα του μαγαζιού και έτσι την οδήγησε σε ένα δωμάτιο πίσω απο το μπαρ, όπου με τη χρήση βίας, προσπάθησε να ασελγήσει σεξουαλικά πάνω της.

Tags: 

Τον έπιασαν επ’αυτοφόρω.

Σε λάθος σπίτι αποφάσισε να μπουκάρει ένας επίδοξος 28χρονος ληστής, ο οποίος συνελήφθη αμέσως, πριν κάν προλάβει να μπει μέσα!

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος δράστης επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας, χωρίς να υπολογίσει όμως και τον «ξενοδόχο». Τη στιγμή που προσπαθούσε να μπουκάρει στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία που κουβαλούσε μαζί του, ο εγγονός της ηλικιωμένης, ο οποίος είναι αστυνομικός και τυγχάνει να μένει ακριβώς δίπλα απο το σπίτι της γιαγιάς του, κατέφτασε μετά απο τη δουλειά του.

Tags: 

Τρίκαλα: Ντελιβεράς «πάτησε» ηλικιωμένη γυναίκα.

Στο νοσοκομείο κατέληξε μία άτυχη γυναίκα στα Τρίκαλα, όταν ένας ντελιβεράς, θέλοντας πιθανότατα να κόψει δρόμο, πέρασε στην κυριολεξία απο πάνω της.

Το περιστατικό συνέβη εχθές το βράδυ, στην πλατεία Δεσποτικού, την οποία διέσχιζε η ηλικιωμένη γυναίκα, προκειμένου να φτάσει σπίτι της. Ο 19χρονος ντελιβεράς «ανέβηκε» στην πλατεία, με σκοπό να κόψει δρόμο και να πάρει από την οδό Καποδιστρίου στην οδό Ιπποκράτους.

Tags: 

Πρέβεζα: Βραδιά τρόμου για μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία στο Μύτικα της Πρέβεζας, μετά το άκουσμα της επίθεσης και της απόπειρας ληστείας σε βάρος μίας ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε χθές το απόγευμα, λίγο μετά τις 7.30. Η ηλικιωμένη βρισκόταν στο σπίτι της όταν ένας άγνωστος άντρας εισέβαλλε και με υπό την απειή μαχαιριού, προσπάθησε να την ληστέψει.

Tags: 

Έπνιξε το μόλις 9 μηνών βρέφος της.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν οι ιταλικές αρχές για να εντοπίσουν το πτώμα του άτυχου Σεμιόν, του μόλις εννέα μηνών βρέφους το οποίο έπνιξε η μητέρα του διότι πίστευε πως πάσχει απο σχιζοφρένεια..

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικα μέσα, η μητέρα του βρέφους, Ναταλία Σοτνικόβα, με καταγωγή απο τη Ρωσσία, βρισκόταν σε διακοπές με τον σύντροφο της και το μικρό Σενιόν, σε πολυτελές ξενοδοχείο Μπορνριγκέρα, στην περιφέρεια της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα την Γένοβα.

Tags: 

Γείτονας απο την...κόλαση!

Ο φόβος και ο τρόμος για όλους όσους έχουν την ατυχία να ζουν εκεί τριγύρω, κατέληξε να είναι ένας 57χρονος άντρας απο το Eugene του Όρεγκον των ΗΠΑ, ο οποίος τρομοκρατεί κυριολεκτικά όποιον του πάει έστω και λίγο κόντρα.

Ο εκκεντρικός Jeffrey Leonard, όπως όλα δείχνουν, είχε μία πολύ διαστρεβλωμένη άποψη για την πραγματικότητα και πίστευε πως όλοι γύρω του προσπαθούν να του κάνουν κακό. Και έτσι αποφάσισε να αναταποδώσει...

Tags: 

Ψυκτικός-μαϊμού προσπάθησε να κλέψει air-condition.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα όσα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που εκτελούσαν εκείνη την ώρα περίπολο, σε περιοχή της Θήβας, όταν έπιασαν «επ’αυτοφόρω» έναν επίδοξο ληστή να προσπαθεί να κλέψει μία εξωτερική μονάδα air-condition απο ένα κατάστημα.

Συγκεκριμένα, ένας 29χρονος Ρομά είχε κληθεί απο ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με σκοπό να τους «φτιάξει» τον κλιματισμό. Εξοπλισμένος λοιπόν με τα κατάλληλα εργαλεία, ο νεαρός πήγε στο σημείο που είναι εγκατεστημένη εξωτερική μονάδα και...ξεκίνησε τη δουλειά του!

Tags: 

Του κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο λαιμό.

Τραγική κατάληξη είχε η χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ δύο Ρουμάνων, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια μιάς γυναίκας.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Λαγούτας, του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Οι δύο άντρες, ηλικίας 34 και 54 ετών αντίστοιχα, βρίσκονταν στο ίδιο καφενείο. Κάποια στιγμή, ο 34χρονος αποφάσισε να φλερτάρει έντονα την γυναίκα που συνόδευε ο 54χρονος.

Tags: 

Σελίδες