Έπνιξε το μόλις 9 μηνών βρέφος της.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλουν οι ιταλικές αρχές για να εντοπίσουν το πτώμα του άτυχου Σεμιόν, του μόλις εννέα μηνών βρέφους το οποίο έπνιξε η μητέρα του διότι πίστευε πως πάσχει απο σχιζοφρένεια..

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικα μέσα, η μητέρα του βρέφους, Ναταλία Σοτνικόβα, με καταγωγή απο τη Ρωσσία, βρισκόταν σε διακοπές με τον σύντροφο της και το μικρό Σενιόν, σε πολυτελές ξενοδοχείο Μπορνριγκέρα, στην περιφέρεια της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα την Γένοβα.

Όπως δήλωσε και η ίδια, μετα απο ώρες ανάκρισης, μιας και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, η γυναίκα ομολόγησε πως το προηγούμενο βράδυ, πήρε το βρέφος, πήγε στην παραλία και αφού έφτασε αρκετά βαθιά, έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της, διότι πίστευε πως το μωρό, όπως και η μητέρα της, πάσχει απο σχιζοφρένεια.

Το πτώμα του μικρού Σεμιόν, δεν έχει ακόμη εντοπισθεί, παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι ιταλικές αρχές, μαζί με Γάλλους συναδέλφους τους, διότι η περιοχή της Μπορντιγκέρα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα θαλάσσια σύνορα των δυο χωρών.

Tags: