Γείτονας απο την...κόλαση!

Ο φόβος και ο τρόμος για όλους όσους έχουν την ατυχία να ζουν εκεί τριγύρω, κατέληξε να είναι ένας 57χρονος άντρας απο το Eugene του Όρεγκον των ΗΠΑ, ο οποίος τρομοκρατεί κυριολεκτικά όποιον του πάει έστω και λίγο κόντρα.

Ο εκκεντρικός Jeffrey Leonard, όπως όλα δείχνουν, είχε μία πολύ διαστρεβλωμένη άποψη για την πραγματικότητα και πίστευε πως όλοι γύρω του προσπαθούν να του κάνουν κακό. Και έτσι αποφάσισε να αναταποδώσει...

Ξεκίνησε λοιπόν να πετά πέτρες, περιττώματα, και ότι άλλο έβρισκε αηδιαστικό και αποκρουστικό στις αυλές των γειτόνων του. Μέχρι που μία βίαιη έκρηξη που είχε απέναντι σε ένα γείτονα τον οδήγησε για λίγες μέρες στη φυλακή.

Εκεί γνώρισε έναν άντρα, τον οποίο αποφάσισε να προσλάβει ως πληρωμένο δολοφόνο, προκειμένου να σκοτώσει τον γείτονα που τον οδήγησε να μπει φυλακή.
Για κακή του τύχη όμως, ο παρολίγο...δολοφόνος επέλεξε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να καταγγείλει τον 57χρονο μανιακό και κάπως έτσι οι μέρες...δόξας του παράλογου κυρίου έφτασαν στο τέλος του, προτού κάποιος πάθει κάτι κακό.

Tags: