Μάιος 2017

Δύο θανατηφόρα τροχαία στην Κέρκυρα

Δυο θανατηφόρα δυστυχήματα σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας 49χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου και ένας 36χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό, Αγραφών-Κέρκυρας, όταν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, υπήκοος Πολωνίας, εκτράπηκε της πορείας του και συγκρούστηκε με Δ.Χ.Ε, ταξί, που οδηγούσε 29χρονος Κερκυραίος. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 49χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 29χρονου.

Αυτόχειρες τα θύματα στα καμένα Ι.Χ. εκτιμά η Αστυνομία

Αυτοκτονίες «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τα δύο απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις χθες τα ξημερώματα σε Σκαραμαγκά και Καβούρι.

Σε κρίσιμη κατάσταση 8χρονη έπειτα από δάγκωμα φιδιού

Μάχη για τη ζωή του στην Παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίου) δίνει ένα 8χρονο κοριτσάκι από χωριό της ορεινής Ηλείας έπειτα από δάγκωμα φιδιού. Το παιδί, μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Νοσοκομείο του Πύργου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς διακομίσθηκε στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τι αλλάζει για τα POS - η νέα προθεσμία

Αναστάτωση και ερωτηματικά έχει προκαλέσει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει ότι η τελική προθεσμία για την εγκατάσταση συσκευών ηλεκτρονικής χρέωσης POS αλλάζει και θα είναι τρία χρόνια μετά τη δημοσίευση του νόμου για την ενίσχυση των ηλεκτρονικών πληρωμών στην οικονομία.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 29χρονης από το Μενίδι - Επέστρεψε σώα στο σπίτι της

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 29χρονης μητέρας τριών παιδιών από το Μενίδι, η οποία αγνοείτο εδώ και 20 ημέρες...

Βουτιά θανάτου για 48χρονο από τη γέφυρα του Ισθμού

Βουτιά θανάτου πραγματοποίησε πριν από λίγο κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας 48χρονος κάτοικος Λουτρακίου.

Η σορός του 48χρονου εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα και ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμεναρχείου.

Η σορός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Ελευθέριο

Ένας άνδρας, περίπου 40 ετών, ανασύρθηκε νεκρός, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε εγκαταλελειμμένη οικία, που βρίσκεται στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου, στον Αγιο Ελευθέριο Αττικής.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν άνδρες της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν στο σημείο για να κατασβέσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, που μίλησε στο ΑΠΕ, ο νεκρός έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα του, ενώ η πυρκαγιά ήταν μικρής έκτασης.

Στην επιχείρηση κατάσβεσής της συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.