Μάρτιος 2016

Στο Ρέθυμνο οι νέες συλλήψεις για το μεγάλο κύκλωμα καλλιέργειας κάνναβης

Σε νέες συλλήψεις για υπόθεση εντοπισμού φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στο Ρέθυμνο τον Αύγουστο του 2014 προχώρησαν οι διωκτικές αρχές, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Μυλοπόταμο.
Αποτέλεσμα της επιχείρησης η σύλληψη δύο Κρητικών που κατηγορούνται για τη καλλιέργεια της συγκεκριμένης φυτείας ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Παράλληλα συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα ένας άνδρας και μια γυναίκα, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια

Tags: 

Από κληρονομιά στην φυλακή ο 57χρονος στη Δράμα

Ο 57χρονος που κληρονόμησε από τον εκλιπόντα πατέρα του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σκέφτηκε πως δεν χρειαζόταν να το δηλώσει στις αρμόδιες αρχές και το άφησε έτσι. Δεν τον άφησαν όμως οι αρχές έτσι, καθώς βρήκε τον μπελά του , όταν τα όπλα εντοπίστηκαν από τους άνδρες της αστυνομίας.

Οι άνδρες της Ασφάλειας δέχθηκαν πληροφορίες για την ύπαρξη του παράνομου οπλισμού και έκαναν έρευνα στην κατοικία του, σε ένα χωριό της Δράμας. Εκεί βρήκαν δυο πολεμικά τυφέκια με συνολικά 185 φυσίγγια και ένα κυνηγετικό όπλο με άλλα 53 φυσίγγια. Τα όπλα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους συνελήφθη.

Tags: 

Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις προς και από Βρυξέλλες σήμερα

Καμία πτήση της Aegean δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα προς και από Βρυξέλλες, καθώς το αεροδρόμιο της βελγικής πρωτεύουσας παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι αλλαγές εισιτηρίων πραγματοποιούνται χωρίς τέλη και οι ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς/από τις Βρυξέλλες, που έχουν εκδοθεί έως 21 Μαρτίου 2016 και με αρχική ημερομηνία ταξιδίου έως 31 Μαρτίου 2016 και με νέα ημερομηνία πτήσης έως 31 Μαΐου 2016.

Tags: 

Άνοιξαν πυρ Λιμενικοί στη Χίο κατά Τούρκων διακινητών

Στα ανοιχτά των Οινουσσών, άνοιξαν πυρ λιμενικοί της Χίου κατά Τούρκων διακινητών, οι οποίοι εντοπίστηκαν αμέσως μετά την αποβίβαση 20 προσφύγων στη νησίδα της Παναγίας Οινουσσών.

Οι διακινητές, μετά την αποβίβαση των προσφύγων επιχείρησαν να επιστρέψουν στα τουρκικά παράλια με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η ελληνική ακτοφυλακή άνοιξε πυρ κατά του δουλεμπορικού σκάφους καταστρέφοντας τις μηχανές τους.

Tags: 

Αστυνομικοί στην Αχαΐα έσωσαν κουταβάκι που βρήκαν πεταμένο στα σκουπίδια

Το απόγευμα της Τετάρτης, απέναντι στο Αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας ακούστηκε ένα κλάμα μέσα από τον κάδο απορριμμάτων. Όπως μας ενημερώνει ο Φιλοζωικός σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α., ένας αστυνομικός του τμήματος κοίταξε στον κάδο και αντίκρυσε ένα κουταβάκι ενός μηνός περίπου.

Το περιμάζεψε και το οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί του πρόσφεραν φαγητό, γάλα και χάδια σε αφθονία, ενώ περίμεναν τον πρόεδρο του συλλόγου ΕΛ.ΑΔ.Α. που είχε ήδη ειδοποιηθεί.

Tags: 

Εντόπισαν αποθήκη με προϊόντα – μαϊμού στο Μοσχάτο

Εντόπισαν στο Μοσχάτο, αποθήκη παραεμπορίου – απομίμησης με μεγάλο αριθμό προϊόντων, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο πολίτες Κίνας, ηλικίας 39 και 45 ετών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα στους χώρους της αποθήκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 85.000 προϊόντα-«μαϊμού», γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού, όπως γυαλιά ηλίου, υποδήματα, πορτοφόλια και άλλα. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθείς θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για να απολογηθούν, ενώ τους ασκήθηκε ήδη ποινική δίωξη εναντίον τους.

Tags: 

Τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από απορριμματοφόρο δημοτικός υπάλληλος στο Ηράκλειο

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ημέρα Τετάρτη, στο ΠΑΓΝΗ, ένας άνδρας περίπου 42 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε πέφτοντας από απορριμματοφόρο όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 42χρονος εργαζόμενος του Δήμου έπεσε από το όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεκεφαλικές κακώσεις.

Tags: 

Τσίπρας και Νταβούτογλου θυμήθηκαν τη μέρα της γυναίκας

Μπορεί να έχουν τις μοίρες χωρών, και τώρα τελευταία λόγω μεταναστευτικού, και πολλών κατατρεγμένων ανθρώπων στα χέρια τους, αλλά οι δύο Πρωθυπουργοί δεν ξεχνούν οτι σήμερα είναι και η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Έτσι λοιπόν, ο Έλληνας πρωθυπουργός μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του, μοίρασαν κόκκινα τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους, έξω από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού στη Σμύρνη.

Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στον Έβρο

Τη ζωή του έχασε ένας 75χρονος στο Ισαάκιο Έβρου, όταν κατά την προσπάθειά του να θέσει σε λειτουργία γεωργικό ελκυστήρα από εξάρτημα το οποίο βρίσκεται στον κινητήρα του παρασύρθηκε από αυτόν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε σοβαρή κατάσταση, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του άδικα, ενώ ακόμα άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που παρασύρθηκε από το τρακτέρ.

Tags: 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μεταναστών

Δύο μέλη κυκλώματος, που κρατούσε φυλακισμένους και αλυσοδεμένους αλλοδαπούς σε διαμέρισμα στο Παγκράτι, προκειμένου να τους αποσπούν σημαντικά χρηματικά ποσά για λύτρα, συνελήφθησαν προχθές για την αρπαγή τριών υπηκόων Πακιστάν, ενώ δύο ακόμα συνεργοί τους αναζητούνται.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 52χρονο, επίσης Πακιστανικής υπηκοότητας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή.

Tags: 

Σελίδες