Οκτώβριος 2015

Σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας στην Ινδία.

Την κατάσταση στα χέρια της φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει ένα 13χρονο κορίτσι απο την Ινδία, το οποίο δολοφόνησε τον γιο του άντρα που την είχε βιάσει προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Το μακάβριο γεγονός ήρθε στην επιφάνεια όταν αδέσποτα σκυλιά εντόπισαν το πτώμα του άτυχου 5χρονου κάτω απο μία στοίβα με τούβλα. Το κεφάλι του παιδού βρέθηκε καμένο, μέσα σε μία πλαστική σακούλα, θαμένο δίπλα στο σώμα.

Tags: 

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή απο τον καθηγητή του.

Εικόνες σοκ κατάφερε να καταγράψει με την κάμερα του κινητού ένας μαθητής απο σχολείο του Ντουμπάι, όπου ο καθηγητής επιτέθηκε και ξυλοκόπησε με απίστευτο ζήλο έναν άλλο μαθητή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Ο μαθητής που τράβηξε το βίντεο, είχε κρύψει επιμελώς το κινητό πίσω απο την τσάντα για να μπορέσει έτσι να καταγράψει όλο το περιστατικό.

Ο άγριος αυτός ξυλοδαρμός πυροδότησε ένα κύμα οργής και πρόκειται να δημιουργηθούν νέοι θεσμοί πλέον οι οποίοι θα προστατεύουν τους μαθητές απο παρόμοια περισταστικά, τα οποία δυστυχώς είναι πολυάριθμα.

Tags: 

Σαουδάραβας σκότωσε την 7χρονη κόρη του στο ξύλο.

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει στοιχειώσει τις τελευταίες μέρες το μυαλό όλων, με την είδηση ενός 7χρονου κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο απο τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, ο πατέρας, ο οποίος ζούσε με την κόρη σε ένα διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, χρησιμοποίησε ένα σωλήνα κλιματιστικού και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη μικρή, επειδή του είπε πως δεν τον αγαπάει.

Tags: 

Κατέγραψε τον μοιχό σύζυγο της σε κάμερα και κινδυνεύει να πάει φυλακή.

Μία απο τις πιο περίεργες υποθέσεις που πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε τί κόσμο ζούμε, αφού βρισκόμαστε ήδη στο 2015 αλλά τα πράγματα απο ό,τι φαίνεται πηγαίνουν προς το μεσαίωνα.

Το περιστατικό που ακολουθεί συνέβη στη Σαουδική Αραβία, το κατ'εξοχήν χειρότερο μέρος για να γεννηθείς γυναίκα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα απο τη αδικία που συνέβη. Μία παντρεμένη γυναίκα κατάφερε να καταγράψει σε βίντεο την απόπειρα του συζύγου της να φιλήσει και να θωπεύσει την οικιακή βοηθό τους, νομίζοντας πως η γυναίκα του δεν κοιτάζει.

Tags: 

Θρήνος για 23χρονη Αυστραλή που πέθανε προσπαθώντας να βγάλει selfie.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 23χρονης Zoe Woolmer που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια μίας ξενάγησης στο Kings Canyon της Αυστραλίας, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει μία selfie φωτογραφία.

Tags: 

Θρίλερ: Ετεροθαλή αδέρφια δολοφόνησαν και τεμάχισαν τους γονείς τους.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Αργεντινής όπου δύο ετεροθαλή αδέρφια προχώρησαν σε μία σοκαριστική πράξη και δολοφόνησαν τους δύο τους γονείς, ενώ στην πορεία τους τεμάχισαν και τους τάϊσαν στα σκυλιά.

Ο λόγος για τα αδέρφια Κάρεν Κλάιν και Λέαντρο Ακόσρτα, 22 και 25 ετών, οι οποίοι όπως προέκυψε διατηρούσαν ερωτική σχέση μεταξύ τους. Μόλις οι δύο γονείς έμαθαν για την ύπαρξη του δεσμού αυτού, εναντιώθηκαν και έτσι το ζευγάρι στράφηκε εναντίον τους.

Tags: