Κατέγραψε τον μοιχό σύζυγο της σε κάμερα και κινδυνεύει να πάει φυλακή.

Μία απο τις πιο περίεργες υποθέσεις που πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε τί κόσμο ζούμε, αφού βρισκόμαστε ήδη στο 2015 αλλά τα πράγματα απο ό,τι φαίνεται πηγαίνουν προς το μεσαίωνα.

Το περιστατικό που ακολουθεί συνέβη στη Σαουδική Αραβία, το κατ'εξοχήν χειρότερο μέρος για να γεννηθείς γυναίκα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα απο τη αδικία που συνέβη. Μία παντρεμένη γυναίκα κατάφερε να καταγράψει σε βίντεο την απόπειρα του συζύγου της να φιλήσει και να θωπεύσει την οικιακή βοηθό τους, νομίζοντας πως η γυναίκα του δεν κοιτάζει.

Σαν τιμωρία, η σύζυγος ανέβαλε το εν λόγω βίντεο σε διάφορα social media, θέλοντας προφανώς να τον αποδοκιμάσει. Το θέμα είναι πως, αν και πολλοί τάχθηκαν υπέρ της γυναίκας, αποδοκιμάζοντας πλήρως την συμπεριφορά του άντρα της, η άτυχη σύζυγος ενδέχεται να τιμωρηθεί με φυλάκιση!!

Κι όμως, καλά διαβάσατε! Ο δικηγόρος που προσέλαβε ο σύζυγος της για να τον εκπροσωπήσει ανέφερε στο δικαστήριο πως οι νόμοι της χώρα υποδεικνύουν φυλάκιση για όποιος χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο με κάμερα με σκοπό να δυσφημίσει κάποιον.

Άκουσον, άκουσον!

Tags: