Οκτώβριος 2014

8 νεκροί απο βομβιστική επίθεση στη Νιγηρία.

Μία τριπλή βομβιστική επίθεση έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα στη Νιγηρία, σε κατάμεστο σταθμό λεωφορείων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 8 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 32.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσε το Ρόϊτερς, σε ώρα αιχμής, τρεις άντρες μπήκαν στο σταθμό και άφησαν τρείς τσάντες γεμάτες εκρηκτικά και αμέσως αναχώρησαν. Η απώλεια φυσικά ήταν μεγάλη αφού ο σταθμός έκεινη την ώρα ήταν γεμάτος με ανυποψίαστους ανθρώπους.

Tags: 

Πάτρα:Έκλεψαν απο σπίτι κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Δεν δείχνουν να έχουν τελειωμό οι ληστείες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα, στην πριοχή της Εγλυκάδας, αφήνοντας τον κόσμο αναστατωμένο και με τον συνεχή φόβο μήπως το δικό τους σπίτι είναι το επόμενο.

Αδίστακτοι ληστές μπήκαν νωρίτερα σήμερα σε σπίτι το οποίο βρίσκεται σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή και, χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας, αφαίρεσαν απο το διαμέρισμα κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, 70 ευρώ σε μετρητά και όλα τα φο μπιζού που βρήκαν.

Tags: 

Πούλησαν ναρκωτικά σε λάθος άνθρωπο.

Το λάθος να πουλήσουν ακατέργαστη κάνναβη σε αστυνομικό έκαναν δύο αλλοδαποί, χθες το μεσημέρι στη Διαλαμπή Ροδόπης.

Η δίωξη Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, μετά απο πληροφορίες σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες των δύο αντρών, προχώρησαν στη σύλληψη τους, μετά απο απόπειρα των προαναφερθέντων να πουλήσουν ένα αυτοσχέδιο σακουλάκι που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σε αστυνομικό ο οποίος παρουσιάστηκε ως πελάτης.

Tags: 

Σοκ στο Κιλκίς με θάνατο 78χρονης απο τα χέρια του γιού της.

Σάλο και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μίας 78χρονης γυναίκας απο τα χέρια του ίδιου της του γιού.

Το φριχτό γεγονός συνέβη χθες το απόγευμα, όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας, την επισκέφτηκε στο σπίτι της. Μετά απο σύντομο διάλογο όπως ανέφερε ο ίδιος ο δράστης στην αστυνομία, άρχισαν να λογομαχούν έντονα. Η μητέρα του, άρχισε να του μιλάει υποτιμητικά και να τον προσβάλει και έτσι εκείνος, πάνω στα νεύρα του, προχώρησε στο αδιανόητο.

Tags: 

Έγραψα το εταιρικό μου τηλέφωνο στο 54122. Τι κάνω τώρα;

Πριν λίγες καιρό, έτσι όπως έπαιζα στο ίντερνετ, έπεσα πάνω στην σελίδα www.ellinespadou.com. Χωρίς να το καλοσκεφτώ (είχα πιει και μερικά ποτάκια για να χαλαρώσω από τη δουλειά) έκανα κανονική καταχώριση και έβαλα και κινητό και επέλεξα να μου στείλουν και δήλωσα πως θέλω να πάρω μέρος στο chat.

Tags: 

Ανησυχητική δραστηριότητα ηφαιστείου στην Ιαπωνία.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιαπωνία τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας της αυξημένης δραστηριότητας που έχει σημειωθεί στο ηφαίστειο Ιογιάμα.

Το ηφαίστειο Ιογιάμα βρίσκεται στο νησί Κιούσου. Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι το γεγονός οτι απέχει μόλις 64 χλμ απο έναν πυρηνικό σταθμό και ο κίνδυνος μιας έκρηξης μπορεί να αποβεί μοιραίος.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία πραγματοποίησε έναν αριθμό μελετών, όπου καταγράφηκαν αρκετές σεισμικές δονήσεις και αυξημένη ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Tags: 

Πρωτοφανής επίθεση πρώην συζύγου με σωλήνα!

Σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση της επίθεσης ενός 63χρονου προς την πρωήν σύζυγο του και τον νυν σύντροφο της, στα Χανιά Κρήτης, χθες νωρίς το βράδυ.

Η 63χρονος, αδυνατούσε να χωνέψει το γεγονός πως πλέον, εκείνος και η σύζυγος του είχαν πάρει διαζύγιο, πόσο μάλλον το οτι η δεύτερη είχε πλέον προχωρήσει με τη ζωή της, διατηρώντας πια δεσμό με έναν άλλο κύριο.

Tags: 

Ατύχημα με νταλίκα στην Εθνική.

Ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν ο οδηγός μιας νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε οχτώ Ι.Χ, προκαλώντας πλήρη πανικό.

Η νταλίκα μετέφερε σακιά που περιείχαν αλεύρι, το οποίο, μετά τη σύγκρουση, σκόρπισε στην άσφαλτο, κάνοντας το τοπίο λευκό. Απο την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι ενώ δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση.

Tags: 

Φυλακισμένος κάνει μήνυση γιατί δεν τον αφήνουν να δει πορνό.

Μήνυση στο κράτος αποφάσισε να κάνει ένας 56χρονος κατάδικος απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί πορνό μέσα στο κελί του.

Ο 56χρονος άντρας, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 70 ετών, χωρίς αναστολή, για δολοφονία, εξέφρασε εντόνως την επιθυμία του να του φέρουν μία τηλεόραση και άφθονο υλικό απο ταινίες με περιεχόμενο ενηλίκων, αλλά όπως ήταν φυσικό, δεν το επέτρεψαν ποτέ.

Tags: 

Άγριος καυγάς μεταξύ 16χρονων στην Ηγουμενίτσα.

Εκτός ορίων βρέθηκαν δύο 16χρονα αγόρια απο τα Φιλιατά, όταν μετά απο έντονο διαπληκτισμό βρέθηακν πιασμένοι στα χέρια και ο ένας εκ των δύο κατέληξε, χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.

Οι δύο έφηβοι βρίσκονται καιρό σε διαμάχη, με υβριστικά και προσβλητικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν και απο τις δύο πλευρές. Το βράδυ όμως του Σαββάτου η κατάσταση ξέφυγε απο τον έλεγχο.

Τα δύο αγόρια βρέθηκαν να λογομαχούν στην κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας και όταν η κατάσταση κορυφώθηκε, πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στα μάτια δεκάδων, έντρομων, μικρών παιδιών.

Tags: 

Σελίδες