Έγραψα το εταιρικό μου τηλέφωνο στο 54122. Τι κάνω τώρα;

Πριν λίγες καιρό, έτσι όπως έπαιζα στο ίντερνετ, έπεσα πάνω στην σελίδα www.ellinespadou.com. Χωρίς να το καλοσκεφτώ (είχα πιει και μερικά ποτάκια για να χαλαρώσω από τη δουλειά) έκανα κανονική καταχώριση και έβαλα και κινητό και επέλεξα να μου στείλουν και δήλωσα πως θέλω να πάρω μέρος στο chat.

Για να πω την αλήθεια, κατάλαβα λάθος, καθώς νόμιζα πως αυτό με το chat ηταν online. Αλλά μετά από λίγο το ξέχασα. Μετά από 2 μέρες, έλαβα ένα sms στο εταιρικό μου κινητό από το πενταψήφιο 54122. Πάγωσα! Φαίνεται πως αντί να δηλώσω το δικό μου κινητό, είχα δηλώσει το εταιρικό!!! Μετά από λίγο ήρθε κι άλλο από μια “Μαρία32”. Τι κάνω τώρα; Θα γίνω ρεζίλι στους συναδέλφους; Φαίνονται αυτά στον αναλυτικό λογαριασμό;

Τελικά, εκείνη την ώρα δεν έκανα πως δεν συνέβη τίποτα. Περίμενα να σχολάσω, και όταν πήγα σπίτι μου και μπήκα κατευθείαν στο ίντερνετ για να δω τί μπορώ να κάνω. Για καλή μου τύχη, έτυχε να έχω γραφτεί σε μία από τις νορμάλ εταιρείες, κι όχι αυτές που έχουν έδρα στα νησιά Τρέχα-γύρευε. Βρήκα λοιπόν, πως το νούμερο 54122 ανήκει στην εταιρεία Τeligron Ltd, που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα www.ellinespadou.com.

Είχαν φόρμα επικοινωνίας αλλά και τηλεφωνικό κέντρο, αστικό νούμερο, Αθήνας, το 211-17.68.263. Το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι ανοιχτό 9 το πρωί με 9 το βράδυ, ευτυχώς, γιατί αν ήταν ώρες γραφείου, την είχα πατήσει! Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα το πρόβλημά μου. Τότε με ρώτησαν αν ήθελα απλά διαγραφώ ή αν ήθελα να αντικαταστήσω το εταιρικό νούμερο με το δικό μου. Ρώτησα αν μπορώ να διαγραφώ γενικώς. Μου απάντησαν πως και βέβαια μπορώ! Είχα μείνει έκπληκτος, γιατί τόσα ακούμε κατά καιρούς για τα 5ψήφια.

Ρώτησα τι γίνεται με τον λογαριασμό. Αν θα δουν οι συνάδελφοί μου πως γράφτηκα. Με ενημέρωσαν πως αν δεν έχω απαντήσει, δεν υπάρχει καμία χρέωση, οπότε δεν θα δούν τίποτα στον λογαριασμό μου. Πάλι καλά! Ανάσανα!

Τελικά, δεν είναι όλες οι εταιρείες το ίδιο. Να σας πω την αλήθεια, το εκτίμησα αυτό και αν ποτέ το αποφασίσω ψύχραιμα πια να γραφτώ σε υπηρεσία chat μέσω sms, στην www.ellinespadou.com θα πάω για να γραφτώ. Νιώθω πιο ασφαλής μετά απ' αυτό.

Tags: