Δεκέμβριος 2013

Επικές φάρσες του 2013

Το 2013 φεύγει πλέον και μας αφήνει με μια γλυκόπικρη γεύση και ανάμικτα συναισθήματα. Δεν έλειψαν όμως και οι καταπληκτικές φάρσες που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όσων έπεσαν θύματα τους.

Απολαύστε τις

Επιδείνωση του καιρού

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βράδυνες ώρες σήμερα Τρίτη (24-12-2013) και από τα νοτιοδυτικά με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς… ανέμους (6-8 μποφόρ).

Πιο αναλυτικά:

1. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρές προβλέπονται από τις βραδινές ώρες σήμερα Τρίτη (24-12-2013) και κυρίως αύριο Τέταρτη (25-12-2013) – ημέρα των Χριστουγέννων – στην ανατολική και νοτιά Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και πιθανώς στην ανατολική και νοτιά Αττική.

Σόκ! Έπαιξε Ρώσικη Ρουλέτα σε γάμο και έχασε

Τελικά ορισμένοι άνθρωποι δεν την παλεύουν..

Σε γάμο που φαίνεται πως διαδραματίζεται στη Ρωσία (Αν και πολλοί στα σχόλια του βίντεο λένε πως είναι Τσετσένικος) ένας καλεσμένος έπαιξε Ρώσικη Ρουλέτα και έχασε πέφτοντας λιπόθυμος.
Τα σχόλια πολλά και φαίνεται πως πολλοί δεν πιστεύουν ότι το όπλο είναι αληθινό.

Δείτε το βίντεο. Εσείς τι πιστεύετε;

Έχει ολοκληρωμένο σχέδιο η κυβέρνηση για την παραλλαβή των υποβρυχίων

Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει πλήρη επίγνωση του ζητήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και της παραλαβής των υποβρυχίων. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει έτοιμο ολοκληρωμένο σχέδιο, σε συνεργασία με το ΓΕΝ, για την παραλαβή… των υποβρυχίων, αφού προηγουμένως καταλογιστούν τα ποσά που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί από την εγκατάλειψη των Ναυπηγείων.

1300 άνεργοι Υγείας παίρνουν 7200 ευρώ

Όπως είχε ανακοινώσει και πριν μερικές ημέρες το Υπουργείο Υγείας ξεκινάει η Δράση Κατάρτιση Άνεργων Επαγγελματιών Υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην κοινωνικο-οικονομική ένταξη ανέργων στο χώρο της υγείας και αφορά γιατρούς, νοσηλευτές, παραιατρικό προσωπικό, διοικητικούς, τεχνικούς πληροφορικής και άλλες ειδικότητες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ωφεληθούν περίπου 1300 άνεργοι ενώ λαμβάνουν από τη συμμετοχή τους 7.200 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρούν οι εργαζόμενοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας.

Χωριό της Ελλάδας κατοικείται πλέον μόνο από αλλοδαπούς

Οι ντόπιοι κάτοικοί του το εγκατέλειψαν και πλέον το ελληνικό ακριτικό χωριό κατοικείται μόνο από αλλοδαπούς.

Tο ορεινό Ασημοχώρι, της Κόνιτσας, που κατοικείται το χειμώνα μόνο από αλβανικής καταγωγής και από καμία οικογένεια με ρίζες από το χωριό.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο χωριών και κατά συνέπεια οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το χειμώνα είναι ανυπέρβλητες. Έτσι οι κάτοικοι του το ζουν στο χωριό τους από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.

Η εφορία θα στέλνει τον λογαριασμό σε όσους δεν υποβάλλουν δήλωση

Η εφορία από μόνη της θα υπολογίζει το εισόδημα και θα βάζει φόρο σε όσους παραλείψουν να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση. Οι έμμεσες τεχνικές προσδιορισμού του εισοδήματος και του φόρου που ισχύουν για επιχειρήσεις και επαγγελματίες επεκτείνονται πλέον...
και στα νοικοκυριά, με διάταξη που περιελήφθη στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για Σκαραμαγκά και υποβρύχια

Λύση για το ζήτημα των ναυπηγείων δεν φαίνεται να προέκυψε, κατά τη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ.Βενιζέλο το βράδυ της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο...
αποφασίστηκε πολιτικό σφυροκόπημα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εν όψει της συζήτησης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το ζήτημα των υποβρυχίων, που αρχίσει την Τετάρτη στη Βουλή.

Οι δέκα καλύτερες ταινίες του 2013

Η χρονιά μπορεί να φτάνει στο τέλος και να οδεύουμε προς νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 2013 μας έφερε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που έχουμε δεί.

Παρακάτω σας δίνουμε μια λίστα με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς που τελειώνει σε λίγες ημέρες

10. The Hobbit: The Desolation of Smaug
09.12 Years a Slave
08. The act of Killing
07. Iron Man 3
06. Fast and the furious 6
05. Man of Steel
04. World War Z
03. American Hustler
02. The Great Beauty
01. Gravity

Απόλυση δασκάλας λόγω καυτών φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μια δασκάλα από το Οχάιο, καθώς προσωπικές της στιγμές, όπως γυμνές φωτογραφίες και υλικό άκρως αποκαλυπτικά, που κρατούσε με τον πρώην σύντροφό της….

Σελίδες