Απόλυση δασκάλας λόγω καυτών φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μια δασκάλα από το Οχάιο, καθώς προσωπικές της στιγμές, όπως γυμνές φωτογραφίες και υλικό άκρως αποκαλυπτικά, που κρατούσε με τον πρώην σύντροφό της….

διέρρευσε στο διαδίκτυο… Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης η δασκάλα από το Οχάιο βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε ότι αυτές οι στιγμές της ήταν αναρτημένες σε ιστοσελίδες πορνό στο διαδίκτυο. Βέβαια μια ημέρα νωρίτερα είχε δηλώσει στις Αρχές την κλοπή του κινητού της τηλεφώνου όπου είχε αποθηκευμένες πολλές τέτοιου είδους φωτογραφίες. Ωστόσο, το κινητό της είχε κλαπεί από τις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά εκείνη δεν το ανέφερε για δύο μήνες.

Τις προσωπικές στιγμές φαίνεται πως διέρρευσε ο πρώην σύντροφός της που μάλλον της έκλεψε το κινητό, που ήταν μέσα όλο το «καυτό» υλικό!

«Η γυναίκα είναι θύμα. Ωστόσο, ατό είναι ένα χριστιανικό σχολείο και οι γονείς αναστατώνονται όταν μαθαίνουν πως μια από τις δασκάλες βγάζει γυμνές φωτογραφίες και τις στέλνει σε άλλους ενώ οι μαθητές είναι αρκετά μεγάλοι έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ και να δουν τις εν λόγω εικόνες», τονίζει ένας από τους γονείς των μαθητών της.