Σεπτέμβριος 2017

«Εξοργισμένες» οι αρχές με τις ακυρώσεις της Ryanair

«Εξοργισμένος» με τον τρόπο που συμπεριφέρεται η Ryanair στους πελάτες της δήλωσε στο Λονδίνο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, Άντριου Χέινς.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, ο κ. Χέινς χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη νέα απόφαση ακύρωσης πτήσεων από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους. Σχολίασε επίσης ότι αντιμετωπίζει με επιφύλαξη την υπόσχεση της εταιρείας να τηρήσει τις υποχρεώσεις της έναντι του επιβατικού κοινού.

«Η Ryanair μοιάζει να επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού για τους καταναλωτές και για το νόμο», συμπλήρωσε ο κ. Χέινς.

Εκπνέει σε 6 ημέρες η προθεσμία για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων

Η καταληκτική προθεσμία για την οικειοθελή αποκάλυψη φορολογητέας ύλης εκπνέει την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο έξι ημερών για να υπαχθούν σε αυτή, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν θα δοθεί εκ νέου παράταση στην καταληκτική ημερομηνία.

Σύλληψη γιατρού στο ΚΑΤ για «φακελάκι»

Γιατρός του νοσοκομείου ΚΑΤ συνελήφθη την Τετάρτηγιατί ζήτησε και πήρε «φακελάκι», προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Η σύλληψη έγινε μετά από προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο, κατά την οποία γιατρός έλαβε 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, αρχικά είχε ζητήσει 1.000 ευρώ.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι βρήκαν στο γραφείο του τον φάκελο με το προσημειωμένο ποσό.

Πάτρα: Νεαρός ταμπουρώθηκε στο σπίτι του - Απειλεί να αυτοπυροβοληθεί

Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Δορυλαίου, στην περιοχή των προσφυγικών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, άνδρας νεαρής ηλικίας έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του με καραμπίνα και απειλεί να αυτοπυροβοληθεί.

Άμεση είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας. άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της Άμεσης Δράσης βρίσκονται στο σημείο και είναι έτοιμοι να επέμβουν εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Πέρασε και επισήμως στα χέρια των Ιταλών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πώληση και μεταβίβαση του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατ. ευρώ. Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στην Κέρκυρα στο πλαίσιο των εργασιών του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Ιταλίας από την Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, κυρία Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ferrovie dello Stato Italiane Group, κ. Renato Mazzoncini.

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά Αχαΐα

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε εχθές το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση κοντά στο Σανταμέρι της Δυτικής Αχαΐας.

Στο σημείο επιχειρούν 86 πυροσβέστες με 43 οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων.

Επίσης, στην περιοχή βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσουν ρίψεις και τα εναέρια μέσα.

Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου που «ξέφυγε» από την Αργολίδα

Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει στους νόμους Αχαΐας και Ρεθύμνου για τον ιό του Δυτικού Νείλου, που μεταδίδεται με το τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού.

Πρόκειται για τις δύο νέες περιοχές της χώρας όπου καταγράφηκε κυκλοφορία του ιού την τελευταία εβδομάδα -όπως και από ενα κρούσμα σε καθεμία. Άλλο ενα κρούσμα είχε αναφερθεί στα μέσα Αυγούστου και στην περιοχή της Αρκαδίας, παρότι οι αρμόδιες αρχές είχαν καταβάλει σημαντική προσπάθεια ώστε να περιορίσουν τους πληθυσμούς των κουνουπιών και να μην «ξεφύγει» ο ιός από την πρώτη και μεγάλη εστία, τον νομό Αργολίδας.

Έρευνα για το 54122 και συμπεράσματα

Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από αναγνώστες μας που αφορούν το 54122. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια σχετική έρευνα "εκ των έσω" και να σας πούμε τα συμπεράσματα μας.

Tags: