Μάρτιος 2017

«Αλχημείες» υπαλλήλων ΣΤΑΣΥ με τα εισιτήρια

Σειρά παραλείψεων και μεθοδεύσεων με εμπλοκή εργαζομένων σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας εντοπίζει η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου στο πόρισμά της σχετικά με ατασθαλίες που εντοπίστηκαν στη διανομή εισιτηρίων των ΣΤΑΣΥ το διάστημα μεταξύ 2014 και 2016. Οσον αφορά το 2015, ο έλεγχος της ΓΕΔΔ διαπίστωσε ότι διακινήθηκαν κάρτες και εισιτήρια στις ΣΤΑΣΥ χωρίς παραστατικά και χωρίς να καταγράφονται με ακρίβεια τα ποσά που εισπράττονται σε καθημερινή βάση. Αποτέλεσμα ήταν οι ΣΤΑΣΥ να οδηγηθούν σε απώλεια εσόδων ύψους 1,156 εκατ.

Συνέχιση της ύφεσης δείχνει η κατρακύλα στην κατανάλωση

Συνέχιση της ύφεσης και το πρώτο τρίμηνο του 2017 καταδεικνύουν τα στοιχεία για την κατανάλωση.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερευνών IRI, που δημοσιεύει η «Καθημερινή», τον Ιανουάριο ο τζίρος από πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ-μάρκετ υποχώρησε κατά 10%, ενώ την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου η πτώση ανήλθε στο 15%, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές περιόδους.

Μόνο τον Φεβρουάριο καταγράφηκε μικρή αύξηση στις πωλήσεις, της τάξης του 2,9%, γεγονός που αποδίδεται ωστόσο στην κατανάλωση της Καθαράς Δευτέρας.

Νέα «τρομο-πακέτα» στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου

Οκτώ νέες παγιδευμένες με εκρηκτικά επιστολές, που είχαν αποδέκτες «στόχους» σε ευρωπαϊκές χώρες, εντοπίστηκαν χθες στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. Τα οκτώ νέα «τρομο-πακέτα» βρέθηκαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών μετά την αποστολή των δύο δεμάτων-βομβών, το πρώτο στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και το δεύτερο στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη.

Μαθήτρια λιποθύμησε στο σχολείο από την πείνα

Μια 17χρονη μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα σήμερα το πρωί σε λύκειο της Πάτρας μπροστά στα μάτια της διευθύντριας του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, η οικογένεια έχει άλλα δυο παιδιά ηλικίας 14 και 10 ετών και ζει τραγικές στιγμές, καθώς η μητέρα είναι άνεργη και ο πατέρας εξαφανισμένος.

Η διευθύντρια του σχολείου κάλεσε πριν από λίγο φορείς και πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια.

Παρανάλωμα του πυρός τέσσερα αυτοκίνητα σε Μενίδι

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε τέσσερα αυτοκίνητα στο Μενίδι.

Όταν κατασβέστηκαν οι φλόγες, αποδείχθηκε ότι το ένα από τα αυτοκίνητα ήταν κλεμμένο.

Αν και την έρευνα έχει αναλάβει πλέον η αστυνομία, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκε στουπί ποτισμένο με εύφλεκτο υλικό στοιχείο που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως πρόκειται για εμπρησμό.

Είναι απάτη το 54122;

Αποφασίσαμε σήμερα να ασχοληθούμε με το 54122 και την εταιρεία Teligron. Επικοινωνήσαμε με την εξυπηρέτηση πελατών και τους θέσαμε κάποια ερωτήματα.

Ερ: Τι είναι το 54122;
Απ: Το 54122 είναι ο πενταψήφιος αριθμός που διαχειρίζεται η εταιρεία μας και αφορά τη παροχή υπηρεσιών ανώνυμης επικοινωνίας μεταξύ χρηστών.

Tags: