Είναι απάτη το 54122;

Αποφασίσαμε σήμερα να ασχοληθούμε με το 54122 και την εταιρεία Teligron. Επικοινωνήσαμε με την εξυπηρέτηση πελατών και τους θέσαμε κάποια ερωτήματα.

Ερ: Τι είναι το 54122;
Απ: Το 54122 είναι ο πενταψήφιος αριθμός που διαχειρίζεται η εταιρεία μας και αφορά τη παροχή υπηρεσιών ανώνυμης επικοινωνίας μεταξύ χρηστών.

Ερ: Τι εννοείτε όταν λέτε «ανώνυμη επικοινωνία;»
Απ: Για να διασφαλίσουμε τη προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας, κανένα προσωπικό στοιχείο που δηλώνεται κατά την εγγραφή (όνομα, τηλεφωνικός αριθμός, περιοχή διαμονής κλπ) δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες. Αντ’ αυτού, το σύστημα καθορίζει αυτόματα ένα τυχαίο ψευδώνυμο, αναλόγως το φύλο που έχει καταχωρηθεί στη φόρμα εγγραφής.

Ερ: Και πως μπορεί κάποιος να «σβήσει» τον αριθμό του;
Απ: Εάν κάποιος επιθυμεί να διαγραφεί ο αριθμός του, θα πρέπει να κάνει κάποια από τα παρακάτω:
α) Να καλέσει το 2112340278 (αστική χρέωση) και να ακολουθήσει τις ηχογραφημένες οδηγίες Αυτή η μέθοδος είναι διαθέσιμη επί 24ωρου βάσης.
β) Να καλέσει το 2112340278 (αστική χρέωση), Δευτέρα – Παρασκευή 9:00πμ-9:00 μμ και να επιλέξει να μιλήσει με κάποιο εκπρόσωπό μας και να προχωρήσει στη άμεση διαγραφή του αριθμού σας από το σύστημα μας.
γ) Να στείλει ΣΤΟΠ ή STOP στο 54122 (2,5€/sms)
δ)Να μας αποστείλει e-mail στο [email protected] (χωρίς χρέωση) και να μας ενημερώσει για τον αριθμό του κινητού και την επιθυμία για διαγραφή από τις υπηρεσίες μας.
Από τη στιγμή που κάποιος θα επικοινωνήσει με την εταιρεία μας, προβαίνουμε όχι μόνο στην άμεση πραγματοποίηση της διαγραφής, αλλά για να διασφαλίσουμε πως δε θα ξαναενοχληθεί στο μέλλον ο συνδρομητής, καταχωρούμε τον αριθμό που μας δηλώνει σε μια λίστα την οποία αναγνωρίζουν τα συστήματα μας ως «μη επιθυμούντες την ένταξη στις υπηρεσίες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του 54122 www.ellinespadou.com.

Tags: