Δεκέμβριος 2015

Ρατσιστικό επεισόδιο σε κατάστημα fast food.

Οργή έχει προκαλέσει το ρατσιστικό παραλλήρημα μίας γυναίκας, η οποία ξέσπασε κατά μίας υπαλλήλου σε κατάστημα KFC, στολίζοντας τη με κάθε προσβλητικό επίθετο που θα μπορούσε να βρει.

Μερικοί θαμώνες κατάφεραν να καταγράψουν με τα κινητά τους την επίθεση αυτή και όπως ήταν φυσικό, τα πλάνα έγιναν πολύ γρήγορα viral, αποκτώντας εκατομμύρια views.

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή που βρίζει την υπάλληλο ενώ συνεργάτες του μαγαζιού, μέχρι και οι φίλες της προσπαθούν να την μαζέψουν και να την απομακρύνουν απο το ταμείο.

Παρακολουθήστε το σοκαριστικό βίντεο:

Tags: 

Πεδιάδα: Λήστεψαν γνωστό κτηνοτρόφο.

Δεν άφησαν μηχάνημα για μηχάνημα οι αδίστακτοι διαρρήκτες που το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλλαν στις αποθήκες γνωστού κτηνοτρόφου της Πεδιάδας και αφαίρεσαν μεθοδικά όλα τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε για τις καθημερινές εργασίες του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι δράστες έσπασαν σε ειδικό κόφτη τα λουκέτα και τις αλυσίδες και μπήκαν στις αποθήκες του κτηνοτρόφου. Αφού αφαίρεσαν – παραδόξως αθόρυβα – όλα τα εργαλεία και τα μηχανήματα του, επιχείρησαν να ανοίξουν και τα κλουβιά με τα ζώα αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.

Tags: 

Λάρισα: Συνελήφθη 45χρονος που παρίστανε το μέντιουμ

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 45χρονος άντρας απο τη Γκάμπια και μαζί με αυτόν οι δύο ομογενείς συνεργοί του, μαζί με τους οποίους διατηρούσε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας, όπου εκτελούσε χρέη...μέντιουμ...

Η καριέρα του έληξε άδοξα μετά απο δεκάδες καταγγελίες για την παράνομη αυτή δραστηριότητα και κυρίως για το γεγονός οτι δεχόταν αδρές αμοιβές προκειμένου να επιλύσει τα όποια προβλήματα του παρουσίαζαν οι πελάτες.

Tags: 

Ισόβια στη μητέρα που άφησε το βρέφος της να πεθάνει απο ασιτία.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η 25χρονη μητέρα που το 2013 είχε αφήσει το μόλις 36 ημερών βρέφος της να πεθάνει απο ασιτία και παντελή έλλειψη φροντίδας.

Το περιστατικό, που συνέβη πίσω το 2013, είχε συγκλονίσει τόσο πανελλήνιο, όσο και τη μικρή κοινωνία της Λέρου, όπου και συνέβη. Η 23χρονη τότε γυναίκα είχε παραμελήσει εντελώς το βρέφος απο την στιγμή που γέννησε, φρντίζοντας να λέει σε όλους πόσο μεγάλο βάρος είναι το μωρό για εκείνη.

Tags: 

27χρονη είναι εθισμένη στο αποσμητικό χώρου

Πλήρως εθισμένη στα αποσμητικά χώρου δηλώνει μία 27χρονη γυναίκα απο το Μισούρι, η οποία καταναλώνει μανιωδώς αποσμητικό χώρου σε σπρέυ, η οποία εμφανίστηκε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής για να μιλήσει ανοικτά για τον ιδιαίτερο αυτό εθισμό.

Όπως αναφέρει και η ίδια η Έβελυν, ο εθισμός αυτός ξεκίνησε όταν μία μέρα πέρναγε μπροστά απο το αποσμητικό χώρου που έχει στο σαλόνι του σπιτιού και εκείνο ψέκασε, με αποτέλεσμα να γευτεί τη γεύση και έτσι να ξεκινήσει σιγά σιγά ο εθισμός.

Tags: 

Επίδοξος βιαστής έφαγε το ξύλο της χρονιά του

Ο Johnathon Holmes, ο 35χρονος άντρας που βλέπετε στην φωτογραφία απο πάνω επιχείρησε να βιάσει μία νεαρή κοπέλα αλλά για κακή του τύχη, η κοπέλα δεν "μάσησε" και τον ξυλοκόπησε άγρια και έτσι κατάφερε να ξεφύγει.

Το περιστατικό συνέβη στο Σένφιλντ, αργά το βράδυ. Ο δράστης παραμόνευε σε σκοτεινά σημεία, περιμένοντας να περάσει κάποια κοπέλα μόνη της. Μόλις εντόπισε το θύμα του, την πήρε απο πίσω και την ακολουθούσε για αρκετά μέτρα μέχρι να της επιτεθεί.

Tags: 

Καλοφόρνια: Έθαψαν νεογέννητο βρέφος ζωντανό

Μία σπαρακτική ανακάλυψη έκαναν αστυνομικοί της Καλιφόρνια που κλήθηκαν να ερευνήσουν μία υπόθεση για υπόκωφες κραυφές κάτω απο το έδαφος, όπως είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν σε σημείο κοντά σε ποταμό στην Καλιφόρνια, όπου διαπίστωσαν το αδιανόητο. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι, μετά βίας δύο ημερών, είχε θαφτεί ζωντανό κάτω απο άσφαλτο και χώμα.

Το βρέφος ήταν καλυμένος με λεπτές κουβέρτες και βρέθηκε απολύτως παγωμένο απο την σκληρή θερμοκρασία και τις συνθήκες. Πραγματοποιήθηκε εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Tags: