Ιούνιος 2015

Αιματηρή ληστεία σε μίνι μάρκετ στα Χανιά.

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 63χρονος άντρας ο οποίος δέχτηκε επίθεση στο μίνι μάρκετ στο οποίο διατηρεί στη συνοικία Πασακάκι, στα Χανιά της Κρήτης.

Ο 63χρονος ιδιοκτήτης βρισκόταν εντός του καταστήματος όταν έκανε την είσοδο του ένας άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς φόραγε κουκούλα. Απαίτησε απο τον 63χρονο να αδειάσει το ταμείο και να του δώσει όλες τις εισπράξεις, ο 63χρονος όμως αρνήθηκε.

Tags: 

Σε τελικό στάδιο η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Σε ειδική κλινική μεταφέρθηκε η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η κόρη της εκλιπούσας ντίβας του τραγουδιού Γουίτνεϊ Χιούστον και του RnB καλλιτέχνη Μπόμπι Μπράουν, προκειμένου να περάσει το λιγοστό χρόνο που της έχει απομείνει στη ζωή.

Η Μπόμπι Κριστίνα βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της στα τέλη Ιανουαρίου. Αν και διεκομίσθει αμέσως στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πάθει εκτεταμένη ζημιά και χαρακτήρισαν την κατάσταση της μή αναστρέψιμη.

Tags: 

Σοκαριστικό βίντεο: Μεθυσμένος μαχαιρώνει αστυνομικούς.

Τραγική κατάληξη είχε η σύλληψη ενός άντρα απο αστυνομικούς στη Ρωσία, με τον έναν εκ των δύο αξιωματικών να καταλήγει νεκρός απο τη συμπλοκή.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο αστυνομικοί σταμάτησαν το δράστη επειδή ήταν οδηγούσε την νταλίκα του (είναι επαγγελματίας οδηγός) υπό την επήρρεια αλκοόλ. Μέσα στο περιπολικό, ο δράστης μοιάζει σχεδόν κοιμισμένος.

Σε μία στιγμή απόγνωσης, καθώς φοβόταν πως θα απολυθεί αν μάθει ο εργοδότης του για τη σύλληψη, έβγαλε απο το πουθενά ένα μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει το έναν εκ των δύο αστυνομικών.

Tags: 

Ηλεία: Ηλικιωμένος αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί.

Φωτιά στον εαυτό του προσπάθησε να βάλει ένας ηλικιωμένος άντρας, περιλούζοντας τον εαυτό του με οινόπνευμα και ανάβοντας σπίρτα.

Το περιστατικό συνέβη στο 141ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Τρίπολης, πολύ κοντά στην Αγία Παρασκευή Ηλείας. Το φλεγόμενο άντρα παρατήρησε ο οδηγός ενός διερχόμενου οχήματος, ο οποίος σταμάτησε αμέσως για να βοηθήσει τον ηλικιωμένο.

Ο άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 80% του σώματος του.

Tags: 

Αυτοκτόνησε 28χρονος ειδικός φρουρός της Ε.Α.

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας 28χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας Δίας, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας διασκέδαζε με φίλους σε νυχτερινό μαγαζί στο Μενίδι. Έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, ζήτησε ένα τραγούδι για να χορέψει ζεϊμπέκικο. Μόλις το τραγούδι τελείωσε, ο νεαρός αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και με μία σφαίρα στο κεφάλι, έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Tags: 

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος εξαγριώθηκε επειδή σκύλος πλατσούριζε σε συντριβάνι.

Με άγριες βρισιές και αδιαφορώντας για το γεγονός οτι υπάρχουν τριγύρω ανήλικα παιδιά, ένας ηλικιωμένος επιτέθηκε φραστικά σε έναν άνθρωπο του οποίου ο σκύλος πήδηξε μέσα σε ένα συντριβάνι για να δροσιστεί.

Το περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, στο συντριβάνι της νέας παραλίας. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τραβάει το κατοικίδιο του σε βίντεο, την ώρα που ο ηλικιωμένος ξεκινά την επίθεση του, ζητώντας χαρακτηριστικά "να βγάλει το κοπρόσκυλο έξω απο το νερό".

Tags: 

Δεν θα πιστεύετε τί έκανε αυτή η γυναίκα!

Με έναν πρωτοφανή τρόπο θέλησε μία νεαρή κοπέλα να απομακρύνει μία δημοσιογράφο η οποία προσπαθούσε να της πάρει συνέντευξη, στην Αυστραλία.

Ο λόγος για την 23χρονη κοπέλα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί να βγαίνει απο τις δικαστικές αίθουσες, την ώρα που ο σύντροφος της καταδικάζεται για συμμετοχή σε υπόθεση δολοφονίας.

Θέλοντας να αποφύγιε να κάνει δηλώσει, η νεαρή έσβησε το αναμένο τσιγάρο της στο πρόσωπο της ρεπόρτερ, η οποία σοκαρισμένη δήλωσε πως δεν το περίμενε να της συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Tags: 

Δικάστηκε ο καμαρότος που βίασε μία 31χρονη κατά τη διάρκεια κροουαζιέρας.

Μία φρικιαστική υπόθεση έρχεται πάλι στο φως με την καταδική του δράστη που σχεδόν ένα χρόνο πριν είχε βιάσει, ξυλοκοπήσει και προσπαθήσει να πετάξει στη θάλασσα μία γυναίκα που ταξίδευε με το κρουαζιερόπλοιο.

Η 31χρονη ταξίδευε με μία παρέα φίλων, είχε όμως δική της καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο. Ένας 29χρονος άντρας απο την Ινδονησία, ο οποίος ήταν υπάλληλος στο πλοίο και διέθετε μάλιστα κλειδί για όλες τις καμπίνες, τρύπωσε ένα βράδυ στο δωμάτιο και την περίμενε ώσπου να επιστρέψει απο το δείπνο.

Tags: 

Ερμιονίδα: Τραγωδία με το βίαιο θάνατο 33χρονης.

Κατακραυγή έχει ξεσπάσει μετά τον αναπάντεχο και φρικτό θάνατος μίας 33χρονης γυναίκας απο την Αλβανία, η οποία έχασε τη ζωή της μετά απο αμέτρητες μαχαιριές που δέχτηκε απο το σύζυγο της.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο 45χρονος σύζυγος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, καθώς εκτελούσε ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η οποία μειώθηκε επειδή του δόθηκε η δυνατότητα να εξαγοράσει μέρος της ποινής δουλεύοντας για τις φυλακές στις οποίες κρατούνταν.

Tags: