Δικάστηκε ο καμαρότος που βίασε μία 31χρονη κατά τη διάρκεια κροουαζιέρας.

Μία φρικιαστική υπόθεση έρχεται πάλι στο φως με την καταδική του δράστη που σχεδόν ένα χρόνο πριν είχε βιάσει, ξυλοκοπήσει και προσπαθήσει να πετάξει στη θάλασσα μία γυναίκα που ταξίδευε με το κρουαζιερόπλοιο.

Η 31χρονη ταξίδευε με μία παρέα φίλων, είχε όμως δική της καμπίνα στο κρουαζιερόπλοιο. Ένας 29χρονος άντρας απο την Ινδονησία, ο οποίος ήταν υπάλληλος στο πλοίο και διέθετε μάλιστα κλειδί για όλες τις καμπίνες, τρύπωσε ένα βράδυ στο δωμάτιο και την περίμενε ώσπου να επιστρέψει απο το δείπνο.

Μόλις η 31χρονη έκλεισε τα φώτα και ξάπλωσε, αντελήφθη μία παρουσία στο δωμάτιο. Ήταν ήδη πολύ αργά. Ο δράστης χύμηξε και την ξυλοκόπησε άγρια, προκαλώντας της βαριά εγκεφαλικά τραύματα.

Στη συνέχεια, τη βίασε και προσπάθησε να την πνίξει με το καλώδιο του τηλεφώνου. Αφού είδε πως δεν τα κατάφερνε, πέρασε το τελειωτικό βήμα: επιχείρησε να την πετάξει απο το πλοίο.

Η 31χρονη άρχισε να ουρλιάζει και έτσι κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του δράστη και να το σκάσει. Ο άντρας συνελήφθη και του απεδόθη ποινή κάθειρξης 30 ετών.

Tags: