Νοέμβριος 2014

Πήγε να παραπονεθεί και μαχαίρωσε τους πάντες.

Μερικά παράπονα αποφάσισε να εκφράσει ένας νεαρός καταναλωτής ενός σουπερμάρκετ στην Κίνα, τα οποία όμως είχαν απρόβλεπτη εξέλιξη αφού κατέληξε να μαχαιρώσει σχεδόν όλους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα.

Ο λόγος για τον Zhou, όπως ονομάζεται ο δράστης, ο οποίος επισκέφτηκε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Guangxi με σκοπό να κάνει κάποια ψώνια. Αφού ψώνισε, έφυγε απο το κατάστημα αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα με σκοπό να παραπονεθεί οτι η ταμίας δεν έβαλε στη σακούλα τα νούντλς που είχε αγοράσει, ενώ εκείνος τα είχε πληρώσει, όπως δήλωνε.

Tags: 

Συνελήφθη 29χρονος που σκότωσε φύλακα στη Χαλκιδική.

Στη σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού προχώρησε σήμερα το πρωϊ η Αστυνομία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και ληστεία που είχε διαπράξει.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα νεαρού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Ροδόπης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού και της ληστείας από κοινού, που έγιναν στις 8 και 9 του περασμένου Ιουλίου, στην περιοχή της Κομοτηνής, σε βάρος ιδιωτικού φύλακα, ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση οικοδομικών υλικών.

Tags: 

Αδειούχος φυλακής προσπάθησε να φύγει απο τη χώρα.

Στη σύλληψη ενός 39χρονου άντρα προχώρησε χθες το μεσημέρι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, στις Σέρρες, ο οποίος επιχειρούσε να διαφύγει παράνομα απο τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος δράστης, καταγωγής απο τη Βουλγαρία, επιχείρησε να βγει από την χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα, όπου κατά τον έλεγχο υπέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας Ρουμανίας και πλαστή άδεια ικανότητας οδηγήσεως Ρουμανίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ελεύθερη και πάλι η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Θετική απάντηση έλαβε τελικά απο το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η Αρετή Τσοχατζοπούλου, στο αίτημα της για αποφυλάκιση, έτσι σύντομα θα βρεθεί και πάλι εκτός φυλακής.

Tags: 

Μυτιλήνη:Ξεβράστηκε πτώμα γυναίκας αγνώστων στοιχείων.

Το πτώμα μίας γυναίκας αγνώστων στοιχείων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή των Μυστεγνών της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκας, περίπου 25-30 ετών , με κανονική σωματική διάπλαση και μέτριο ανάστημα. Τα ρούχα που φορούσε ήταν ένα μαύρο τζιν παντελόνι, κίτρινο μπλουζάκι, μαύρο τζιν μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Λοιπά στοιχεία ήταν αδύνατο να συλλεχθούν, εξαιτίας της προχωρημένης σήψης στην οποία βρέθηκε το σώμα.

Tags: 

Ασθενής έκανε λίμπα ένα ολόκληρο νοσοκομείο.

Χαμός επικράτησε χθες στο Κέντρο Υγείας στην περιοχή της Γαστούνης, όταν μία γυναίκα ρομά τα έκανε όλα...καλοκαιρινά εκεί μέσα.

Τίποτα δεν άφησε όρθιο στο πέρασμα της η γυναίκα, η οποία κατέφτασε στο ιατρικό κέντρο σε κατάσταση αμόκ, συνοδευόμενη απο τον άντρα της. Με το που πέρασε το κατώφλι, άρχισε να επιτείθεται σε ό,τι έβρισκε μπροστά της. Τζαμαρίες, πόρτες και ιατρικός εξοπλισμός έγιναν ένα, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και σε νοσοκόμες.

Tags: 

Σέρρες:Βρήκαν 80χρονο διαμελισμένο.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 80χρονου άντρα απο το Χαρωπό Σερρών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και μάλιστα σε άσχημη κατάσταση.

Ο 80χρονος δεν είχε εμφανιστεί εδώ και αρκετές μέρες, γεγονός που παραξένεψε τους γύρω κατοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, προκειμένου να δηλώσουν την εξαφάνιση του.

Μετά απο μερικές μέρες έρευνας, βρέθηκα η σωρός του ηλικιωμένου άντρα. Βρισκόταν μέσα σε μία αποθήκη, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, με αρκετά μέλη του σώματος του να λείπουν, γεγονός που ξάφνιασε ακόμα περισσότερο τις Αρχές.

Tags: 

Σοκ στα Γιάννενα με το θάνατο δημοτικού υπαλλήλου.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας υπάλληλος καθαρισμού του Δήμου Ιωαννίνων, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στο απορριματοφόρο, στο οποίο επέβαινε ο άτυχος άντρας, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει τη ζωή του.

Tags: 

Επεισόδια και συλλήψεις στα Εξάρχεια.

Σε συνολικά δεξαεπτά προσαγωγές και οχτώ συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, χθες το βράδυ, μετά απο «ανταρτοπόλεμο» μεταξύ αστυνομικών και ομάδας ανθρώπων, στην περιοχή του Πολυτεχνείου, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 17 Νοέμβρη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μετά το πέρας της πορείας, όταν κάποιοι έβαλαν φωτιά σε κάποιους κάδους σκουπιδιών και ξεκίνησαν να πετούν πέτρες προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ταυματιστούν άντρες της Αστυνομίας και αρκετοί πολίτες.

Tags: 

Σέρρες: Φορτηγάκι παρέσυρε ανήλικα κορίτσια.

Ένα απίστευτο ατύχημα έλαβε χώρα χθες αργά το βράδυ, στις Σέρρες, όταν δύο ανήλικα κορίτσια, στην προσπάθεια τους να περάσουν το δρόμο, παρασύρθηκαν απο διερχόμενο φορτηγάκι, με συνέπεια να τραυματιστού.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10 το βρ’αδυ, στο 2ο χλμ της εθνικής οδού Σερρών-Νιγρίτας. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 χρονών αντίστοιχα, επέστρεφαν σπίτι τους μετά απο μία βραδιά σε τοπικό παιδότοπο.

Λίγο μετά τη σύγκρουση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατάφτασε στο σημείο του ατυχήματος και μετέφερε αμέσως τα δύο ανήλικα κορίτσια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Tags: 

Σελίδες