Πήγε να παραπονεθεί και μαχαίρωσε τους πάντες.

Μερικά παράπονα αποφάσισε να εκφράσει ένας νεαρός καταναλωτής ενός σουπερμάρκετ στην Κίνα, τα οποία όμως είχαν απρόβλεπτη εξέλιξη αφού κατέληξε να μαχαιρώσει σχεδόν όλους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα.

Ο λόγος για τον Zhou, όπως ονομάζεται ο δράστης, ο οποίος επισκέφτηκε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Guangxi με σκοπό να κάνει κάποια ψώνια. Αφού ψώνισε, έφυγε απο το κατάστημα αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα με σκοπό να παραπονεθεί οτι η ταμίας δεν έβαλε στη σακούλα τα νούντλς που είχε αγοράσει, ενώ εκείνος τα είχε πληρώσει, όπως δήλωνε.

Άρχισε να λογομαχεί έντονα με τους υπαλλήλους μέχρι τη στιγμή που έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι απο το μπαντζάκι του, αποφέροντας απανωτές μαχαιριές στην ταμία που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του. Η γυναίκα τράπηκε σε φυγή, με τον μαινόμενο δράστη να την κυνηγά σε όλο το κατάστημα, μαχαιρώνοντας όποιον έβρισκε στο διάβα του.

Πέντε υπάλληλοι του καταστήματος – έξι με την ταμία - , δύο πελάτες και ένας υπάλληλος άλλης εταιρείας που απλά έτυχε να παραδίδει εκείνη τη στιγμή εμπόρευμα, ήταν τα θύματα του παρανοϊκού πελάτη.

Οι περισσότεροι έφεραν μαχαιριές στην πλάτη και στο στομάχι, όπως ανέφερε η αστυνομία, η οποία κλήθηκε αμέσως και ακινητοποίησε τον νεαρό άνδρα, συλλαμβάνοντας τον. Τον έβγαλαν από το κατάστημα γεμάτο μελανιές και αίματα στο πρόσωπο. Τα θύματα του οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει αναφερθεί ότι η κατάσταση κάποιου εξ’ αυτών είναι σοβαρή, παρότι η ταμίας είχε πέσει αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Tags: