Αύγουστος 2014

Έμβρυο 36 χρονών.

Μία 60χρονη γυναίκα απο το Νέο Δελχί της Ινδίας η οποία υπέφερε απο χρόνιους πόνους στο στομάχι,πήγε στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια.

Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.Μέσα στο στομάχι της ανακάλυψαν έναν ασβεστοποιημένο αμνιακό σάκο και το σκελετό ενός βρέφους.

Η γυναίκα σε ηλικια 24 ετών,είχε μία αποβολή εγκυμοσύνης και απο φόβο δεν πήγε ποτέ σε κάποιο γιατρό να την κοιτάξει.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα,εν αγνοία της,να έχει μία εξωμήτρια κύηση,η οποία συνεχίστηκε μέχρι που το έμβρυο δεν άντεξε άλλο.

Tags: 

Θα ξαναφέρω τη Μίλαν στο Champions League

Μεγάλη του τιμή που θα φορέσει τη φανέλα της Μίλαν,δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες.
Ο Ισπανός επιθετικός που βρίσκεται στο Μιλάνο και περνάει απο ιατρικά τεστ,στις λακωνικές πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ροσονέρι» είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον νέο σταθμό της καριέρας του.
«Είναι τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα. Ελπίζω να μείνω στη Μίλαν για πολλά χρόνια και θέλω να ξανάφέρω τη Μίλαν στο Champions League», δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός.
Εμείς να του ευχηθούμε τα καλύτερα και περιμένουμε πολλά και εντυπωσιακά γκολ στη σαιζόν που αρχίζει...

Tags: 

Στη φάκα με πλαστά διαβατήρια τρεις αλλοδαποί

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Αεροδρόμιο του Ακτίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες από τη Συρία και το Πακιστάν και μια γυναίκα από τη Συρία ηλικίας 41, 31 και 36 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου με σκοπό την έξοδο από τη χώρα.

Κερδίζει έδαφος ο εγκέλαδος.

Ολοένα και πιο κοντά σε μπαράζ σεισμικών δονήσεων βρίσκεται η Ελλάδα όπως χαρακτηριστικά μας είπε άνθρωπος απο το ινστιντούτο γεωδυναμικής.
Περιμένουμε μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 πάνω απο 5.500 σεισμικές δονήσεις απο 4 μέχρι και 5,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.
Βέβαια δεν θα δημοσιοποιηθεί ποτέ απο την τηλεόραση και τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όμως δεν παύει να είναι αλήθεια που δεν λέγεται αφήνοντας έτσι εκατομμύρια έλληνες στο σκοτάδι.
Οι λόγοι που αποσιωπούνται τα πορίσματα του ινστιντούτου είναι ο φόβος για μαζικό πανικό.

Tags: 

Εισαγώμενα για Ντόπια...

Για ντόπια πωλούνται τα ψάρια εισαγωγής στη βαρβάκειο αγορά της Αθήνας.
Πολλά είναι τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους ιχθυεμπόρους και τους κρεοπώλες της βαρβακείου καθημερινά λόγω συνεχών παραβάσεων αγορανομικού ενδιαφέροντος.
Ψεύτικα τιμολόγια παρουσιάζονται καθημερινά στους ελέγχουν και λόγω της ανικανότητας των ελεγκτών περνάνε την παρανομία κάτω απο τη μύτη του ΕΦΕΤ.
Η απορία είναι εύλογη καθώς το ελληνικό κράτος αδυνατεί να βρεί ελεγκτές που γνωρίζουν το αντικείμενο της έρευνας τους.

Tags: 

Οι λίρες ήταν φάρσα...

Θέλησαν να κάνουν πλάκα μια παρέα ανδρών σε μικρό χωριό του νομού Σερρων.Έτσι έπεισαν τον συγχωριανό τους Λάζαρο Φ. Πως κάτω απο τα θεμέλια του σπιτιού του υπήρχε θησαυρός ο οποίος ήταν ξεχασμένος εκεί απο την περίοδο της Γερμανικής κατοχής.
Στην αρχή ο 33χρονος ήταν δύσπιστος αλλά πείστηκε όταν του έδειξαν μέχρι και χάρτη!!!
Την επόμενη μέρα ο 33χρονος εμφανίστηκε με μια μπουλντόζα κατεδαφίζοντας το σπίτι του για να βρεί τις ανύπαρκτες λίρες...

Tags: 

Έβαλε τα κλάματα ο Κώστας Σημίτης!!!

Έβαλε τα κλάματα ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας μας,στο Μόναχο της Γερμανίας οπου διαμένει τα τελευταία χρόνια...
Ο Έλληνας πολιτικός χάθηκε στο δαιδαλώδες μετρό του Ντισσελντορφ και χάνοντας την ψυχραιμία του έπεσε σε κρίση πανικού μπήγοντας τα κλάματα καταμεσής της κεντρικής σκάλας του μετρό.
Το επεισόδιο έληξε όταν κάποιοι έλληνες τον αναγνώρισαν και τον πήγαν στην ασφάλεια του μετρο λέγοντας τους ποιός ακριβώς είναι...

Tags: 

Μπλε ...μήλα στην αγορά!

Μπλε μήλα κατάφεραν να βγάλουν οι μηλιές του Jonathan Blake απο το Ohio των ΗΠΑ.

Και ο ίδιος σοκαρίστηκε στο θεάμα των μηλιών με μπλε καρπούς και δεν έχει ιδέα μάλιστα πώς το κατάφερε,αφού όπως αναφέρει και ο ίδιος,δεν άλλαξε τίποτα στο μίγμα λιπάσματος που χρησιμοποιεί.

Τα χρωματιστά αυτά φρούτα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα διοχετευτούν στην αγορά αλλά ένα είναι σίγουρο : θα κάνουν θραύση!

Tags: 

Μυστηριώδης θάνατος

Στο νεκροταφείο Green-Wood του Μπρούκλιν στις ΗΠΑ, υπάρχει μια παλιά ταφόπλακα, στην οποία κανείς με δυσκολία μπορεί να διακρίνει τη λέξη «Ο Μάρτυρας» επάνω από το όνομα του Washington Irving Bishop.
Ο Washington Irving Bishop ήταν ένας διακεκριμένος και πολύ διάσημος, στην εποχή, του πνευματιστής, ο περίεργος θάνατος του οποίου αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο.
Ο Bishop γεννήθηκε το 1855. Τα πρώτα του βήματα στον «κόσμο των πνευμάτων» τα έκανε στο πλευρό του διάσημου μέντιουμ της εποχής, της Anna Eva Fay.

Tags: 

Σελίδες