Μάιος 2019

Τρείς τελικά οι ανήλικες που είχε αποπλανήσει ο 43χρονος στο Μοσχάτο

Ο 43 χρονών άνδρας που τον βαραίνουν κατηγορίες για αποπλάνηση της μαθήτριας 14 ετών που αυτοκτόνησε πέφτοντας στον συρμό του Μοσχάτου στις 23/05, έχει προφυλακιστεί.

Προσήλθε την Δευτέρα 27/5 για να απολογηθεί στον ανακριτή και έμεινε εκέι για περίπου μια ώρα. Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε οτι η μαθήτρια είχε βάλει τέλος στη ζωή της και το έμαθε μόλις εκείνο το πρωί.

Ληστεία βγαλμένη από ταινία στην Μεταμόρφωση

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, πραγματοποιηθήκε ληστεία που θύμιζε κινηματογραφική ταινία στη Μεταμόρφωση, σε μια μεγάλη εταιρεία.

Οι ληστές, μπήκαν στο κτίριο από την είσοδο, παραβιάζοντάς την με μεγάλη ευκολία, προχώρησαν στο χώρο των γραφείων της εταιρείας και από εκεί απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και ασφάλειας. Από ότι φαίνεται γνώριζαν πάρα πολύ καλά και πως να απενεργοποιήσουν τα συστήματα αλλά και το που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο τηε εταιρείας. Έτσι το σήκωσαν και έγιναν καπνος.

Νεαρός μαχαιρώθηκε στην επέτειο για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ένας 29χρονος, είχε πάει στην πορεία που έγινε στη Θεσσαλονίκη για την μνήμη των θυμάτων της ποντιακής γενοκτονίας. Όταν τελέιωσε η πορεία, ο νεαρός αποχώρησε από την πλατεία της αρχαίας αγοράς.

Παρακάτω και σύμφωνα με μαρτυρίες, μια ομάδα αντιεξουσιαστών, περίπου 10 ατόμων, του επιτέθηκαν. Ο νεαρός άρχισε να τ΄ρεχει για να τους ξεφύγει και κρύφτηκε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Τρία άτομα μπήκαν μέσα στο πρακτορείο και άρχισαν να τον χτυπάνε με καρέκλες, ο 29χρονος προσπάθησε να αμυνθεί και τότε ο ένας από τους δράστες, έβγαλε μαζαίρι και τον χτύπησε 4 φορές.