Φεβρουάριος 2017

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ η Αθήνα

Νέα ταλαιπωρία αναμένεται αύριο για το επιβατικό κοινό της Αθήνας καθώς οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού, αλλά και το τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι έπειτα από την απεργία που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ.

«Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ δε θα ανεχτούμε καμία προσπάθεια, που θέτει σε κίνδυνο το δημόσιο και κοινωνικό χαραχτήρα των αστικών συγκοινωνιών.Για αυτό απαιτούμε:

Φρενίτιδα για το Τζόκερ: Κληρώνει σήμερα τα 16 εκατ. ευρώ!

Μια περιουσία θα μοιράσει σήμερα ο ΟΠΑΠ καθώς μετά το τελευταίο νέο τζακ ποτ στο τζόκερ κληρώνονται τα βράδυ τα 16.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί στην την Κυριακή είναι οι εξής: 36, 21, 4, 34, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 16. Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν 3 τυχερά δελτία εκ των οποίων το ένα φέρει 4 επιτυχίες. Η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των 148.557,70 ευρώ.

Ετσι αναμένεται φρενίτιδα έως και το βράδυ της Πέμπτης στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για τα 16.000.000 ευρώ.

Επιχείρηση εξουδετέρωσης βλήματος σε χωριό των Σερρών

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε στο Κάτω Μητρούση Σερρών προκειμένου να εξουδετερωθεί βλήμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε από κάτοικο εντός της κατοικημένης περιοχής.

Το βλήμα, το οποίο έφερε πυροδοτικό μηχανισμό, βρήκε κάτοικος του χρονιού την ώρα που πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στην αυλή του σπιτιού του.

Σήμερα το πρωί, πυροτεχνουργός του Ελληνικού Στρατού βρέθηκε στο σημείο και έλαβε όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις προκειμένου να μεταφέρει το βλήμα σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου και έγινε η εξουδετέρωσή της.

Ξεμένει από λεωφορεία η Αθήνα - Μάστιγα η καταστροφή των ακυρωτικών μηχανημάτων

Δυσβάσταχτο είναι πλέον το κόστος για τις αστικές συγκοινωνίεςαπό τις καταστροφές ακυρωτικών μηχανημάτων, που προσλαμβάνουν διαστάσεις «επιδημίας».

Μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν καταστραφεί πάνω από 80 μηχανήματα, τα οποία έχουν κόστος 1.100 ευρώ το ένα.

Το κόστος θα βαρύνει τον ΟΑΣΑ, που ωστόσο, βρίσκεται σε δινή οικονομική κατάσταση.

Σήμερα η απόφαση για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power

Η ώρα της κρίσεως από τη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power φαίνεται ότι έφτασε καθώς σήμερα αναμένεται να εκδοθεί, ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια ακροαματικής διαδικασίας, η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για τους συνολικά 19 κατηγορουμένους στην υπόθεση υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του ελληνικού δημοσίου.

Μαχαίρωσαν 25χρονο στον καταυλισμό της Σούδας

Στο νοσοκομείο της Χίου μεταφέρθηκε, στις 1.45 τα ξημερώματα, από τον καταυλισμό της Σούδας, 25χρονος υπήκοος Σουδάν, τραυματισμένος με μαχαίρι στα πλευρά και το πόδι.

Ο 25χρονος τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στον καταυλισμό με άλλον μετανάστη ο οποίος διέφυγε της σύλληψης.

Η κατάσταση του Σουδανού τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του Νοσοκομείου, έχει σταθεροποιηθεί.