Φεβρουάριος 2016

Δύο άνδρες Ρομά συνελήφθησαν πριν λίγο μετά από συντονισμένη προσπάθεια των αστυνομικών

δυνάμεων Ναυπάκτου , οι δράστες μετά από προσπάθεια τους να ληστέψουν οικία στο Περιθώρι έγιναν αντιληπτοί και μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν στο Αντίρριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής εφημερίδας, ο ένας εκ των δύο έχει βεβαρυμένο παρελθόν με μπαράζ κλοπών και άλλα αδικήματα που κατά καιρούς απασχολούσε τις αστυνομικές αρχές, ενώ ο συνεργός του δεν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και πρόκειται για έναν νεαρό 19 ετών.

Tags: 

Φωτιά σε κατοικία στο Ρέθυμνο

Στο Μπαλί Ρεθύμνου, εκδηλώθηκε φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αργά εχθές το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο δύο ώρες αργότερα. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και δεν απειλήθηκαν οι γειτονικές κατοικίες. Ωστόσο η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς και το κόστος των ζημιών από τη φωτιά εκτιμάται κοντά στα 80.000 ευρώ.

Tags: 

Η σχέση των δύο γυναικών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη

Μία 30χρονη και μία 21χρονη ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη τη στιγμή που το τζιπ του πέρασε πάνω από τις μπάρες και «καρφώθηκε» σε δέντρο, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Και οι δύο νοσηλεύονται τραυματισμένες, η μία σε σοβαρότερη κατάσταση.

Στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν η Μυρσίνη Αρναούτη, 30 ετών και η Στυλιανή Κυριάκου 21 ετών.

Tags: 

Καταδίωξη ταξί στη Στυλίδα με ανήλικους δραπέτες

Σε ταινία δράσης μετατράπηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, η Εθνική Οδός και το κέντρο της Στυλίδας, όταν ξέσπασε ανθρωποκυνηγητό. Αστυνομικοί καταδίωξαν δύο νεαρούς που είχαν δραπετεύσει από το ίδρυμα αγωγής ανηλίκων Βόλου.

Οι νεαροί δραπέτευσαν από το ίδρυμα, τα ξημερώματα, με άλλους 4 συγκρατούμενούς τους και μόλις έγινε η απουσία τους αντιληπτή, σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία του Βόλου και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες.

Tags: 

Ύποπτοι εξτρεμιστές στη χώρα μας

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές στον Έβρο έπειτα από τη σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη τριών ανδρών που θεωρούνται ύποπτοι για εξτρεμιστική δράση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις συλληφθέντες είναι Βρετανοί ιρακινής καταγωγής, οι οποίοι στηρίζουν τον αγώνα των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου σε Ιράκ και Συρία.

Tags: 

Τροχαίο με νεκρό στη Θεσσαλονίκη με μηχανή

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ (10/2) στην περιοχή της Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Η μοτοσυκλέτα εξετράπη από την πορεία της και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Ο θάνατος του 17χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας ήταν ακαριαίος. Ωστόσο άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον ανήλικο οδηγό να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του.

Tags: 

Πυρκαγιά τα ξημερώματα στη Μεταμόρφωση

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε βιοτεχνία στη Μεταμόρφωση.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη βιοτεχνία, στον 3ο όροφο, όπου λειτουργούσε ως αποθηκευτικός χώρος της βιοτεχνίας. Μετά από άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο μετά από τέσσερις ώρες.

Η βιοτεχνία βρισκόταν στην οδό Σπάρτης 32 και εκεί κινητοποιήθηκαν 8 οχήματα της πυροσβεστικής με 24 πυροσβέστες, για να καταφέρουν να κατασβήσουνε την πύρινη λαίλαπα που είχε δημιουργηθεί.

Tags: 

Πυροβόλησε υπάλληλο μέσα στο ΚΕΠ Γερακίου

Εξαγριωμένος, ένας ηλικιωμένος εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΚΕΠ Γερακίου στη Λακωνία και πυροβόλησε, μπροστά στα μάτια των έντρομων πολιτών, τη μία από τις δύο υπαλλήλους στο χέρι.

Άγνωστος παραμένει ακόμα ο λόγος, ο οποίος εξαγρίωσε τόσο τον 75χρονο ηλικιωμένο, που «όπλισε» το χέρι του και εναντιώθηκε στην 43χρονη υπάλληλο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για την παροχή πρώτων βοηθειών και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο ηλικιωμένος άντρας συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ πρόκειται να μεταβεί στον εισαγγελέα.

Tags: 

413 πρόσφυγες διασώθηκαν σε μία μόνο μέρα

Ρεκόρ διασώσεων προσφύγων, σημειώθηκε το πλωτό σκάφος ανοικτής θάλασσας «ΠΑΘ 80-Άγιος Ευστράτιος» του Λιμενικού Σώματος, όταν μετέφερε συνολικά 413 ανθρώπους σώους και αβλαβείς στο λιμάνι της Λέσβου.

Tags: