Ιανουάριος 2016

Αναστάτωση στο νησί των «ανέμων»

Σοκαρίστηκαν οι κάτοικοι του νησιού, όταν εχθές το μεσημέρι εντοπίστηκε από ψαρά, το πτώμα ενός άντρα σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη περιοχή του Αγίου Νικολάου, βόρεια της νήσου Ρήνειας Μυκόνου.

Ο ψαράς ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία, σοκαρισμένος από το σκληρό θέαμα που αντίκρυσε. Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΛΑΣ κατέφθασε άμεσα για να ερευνήσει την περιοχή, οπού βρέθηκε το πτώμα. Η σορός είναι ύψος περίπου 1,75εκ. και έφερε άσπρη μπλούζα και μαντίλι τυλιγμένο στο κεφάλι, ενώ η ταυτότητά του παραμένει ακόμα άγνωστη.

Tags: 

Λήστεψαν ταξί με την απειλή μαχαιριού

Στα Εξαμίλια Κορινθίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 22χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε για ληστεία οδηγού ταξί.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 22χρονος επιβιβάστηκε, την περασμένη Παρασκευή επιβιβάστηκε, στην περιοχή του Κερατσινίου, σε ταξί που οδηγούσε ένας 33χρονος, με προορισμό τα Εξαμίλια Κορινθίας.

Ο 22χρονος οδήγησε τον οδηγό ταξί στο καταυλισμό των Ρομά, φτάνοντας στα Εξαμίλια, όπου με άγνωστο αριθμό συνεργών του, χτύπησαν και λήστεψαν, τον 33χρονο οδηγό ταξί με την απειλή μαχαιριού και τράπηκαν σε φυγή.

Tags: 

Συνελήφθη διαρρήκτης στην Κηφισιά

Άτυχος στάθηκε ο ληστής, ο οποίος «πιάστηκε» από την Αστυνομία μέσα στο σπίτι που πήγε να διαρρήξει με τα κλοπιμαία στα χέρια.

Ο ληστής ρουμάνικης καταγωγής εισέβαλε στο σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, το βράδυ της περασμένης εβδομάδας, ο 55χρονος μαζί με άγνωστο μέχρι τώρα τον αριθμό των συνεργών του.

Κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι, στην περιοχή της Κηφισιάς, από τη στιγμή που βρήκαν αυτά που έψαχναν οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή, εκτός από τον 55χρονο.

Tags: 

Επικίνδυνη στάθμη των ποταμών Έβρου και Άρδα

«Άγγιξαν» τα έξι μέτρα η στάθμη των ποταμών Έβρου και Άδρα, ξεπερνώντας έτσι τα όρια ασφαλείας έτσι αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς προχώρησε στο άνοιγμα των θυρογραγμάτων του Πυθίου.

«Αποφασίσαμε το άνοιγμα των θυροφραγμάτων προκειμένου να προχωρήσουμε σε τεχνητή εκτόνωση του φαινομένου, πλημμυρίζοντας ελεγχόμενα 3000 στρέμματα» δήλωσε σε δελτίο ειδήσεων ο κ. Πέτροβιτς.

Tags: 

Μεταλλαγμένη γρίπη στη Λάρισα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 59χρονος, στον οποίο διαγνώστηκε, μεταλλαγμένος ιός γρίπης (Η3Ν2 τύπου Α), το περιστατικό τάραξε την επιστήμη καθώς είναι το πρώτο κρούσμα στη χώρα μας.

Ο 59χρονος από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Τα συμπτώματα που είχε ο ασθενής, ήταν έντονος βήχας και υψηλός πυρετός για αρκετές ημέρες.

Tags: 

Για τα μάτια μιας γυναίκας

Επέμβαση της Αστυνομίας χρειάστηκε σε νυχτερινό κέντρο της Λήμνου τα ξημερώματα των Φώτων.

Καθώς οι θαμώνες του μαγαζιού διασκέδαζαν με την ψυχή τους ενα θηλυκό ήταν η αιτία να διαλυθεί κυριολεκτικά το μαγαζί. Τα κουνήματα της «κυρίας» ήταν η αφορμή να ξεκινήσει ο καυγάς απο τον άντρα που την συνόδευε.

Το θέμα δεν πήρε εκτάσεις παραπάνω και δεν υπήρξε κάποια προσαγώγη.

Οι Αρχές όμως έχουν ξεκινήσει ανακρίσεις ώστε να βρεθούν οι υπαιτιοί των υλικών ζημιών του καταστήματος.

Tags: