Ιούλιος 2015

Άντρας μαχαίρωσε 6 άτομα στο Gay Pride του Ισραήλ.

Μία σοκαριστική επίθεση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ετήσιας παρέλασης για το Gay Pride στην Ιερουσαλήμ. Ένας φανατικός Εβραίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι πολλά άτομα, δημιουργώντας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα τον απόλυτο τρόμο στους διαδηλωτές.

Όπως ανακοινώθηκε απο τα τοπικά μέσα, πρόκειται για την χειρότερη επίθεση των τελευταίων ετών. Ο άντρας που είναι υπεύθυνος για την εν λόγω επίθεση, ένας φανατικό ορθόδοξος Εβραίος, όρμησε στο πλήθος που παρέλαυνε και μαχαίρωσε χωρίς δισταγμό όσους πρόλαβε προτού η αστυνομία ορμήξει για να τον ακινητοποιήσει.

Tags: 

Σάλο με νεκρό βρέφος στα Πατήσια.

Πανικός επικράτησε χθες τα ξημερώματα σε πολυκατοικία επί της οδού Ζαχαρία Παπαντωνίου στα Πατήσια, όπου βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας ένα βρέφος μόλις 5 ημερών νεκρό.

Οι γονείς του βρέφους, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία, δήλωσαν πως ξύπνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και το βρέφος δεν ήταν στο κρεβατάκι του. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και διεξάγει λεπτομερή έρευνα για ανεύρεση περαιτέρω στοιχείων ενώ οι γονείς έχουν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Tags: 

Πάτρα: Προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του με μαχαίρι.

Σε ψυχιατρική κλινική κατέληξε ένας 42χρονος άντρας απο την Πάτρα, μετά απο ενδοοικογενειακό καβγά που είχε με τη σύζυγο του, κατά τη διάρκεια του οποίου προσπάθησε να την σκοτώσει χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος άρχισε να λογομαχεί έντονα με τη σύζυγο του και να την γρονθοκοπεί με μίσος. Στην πορεία, τυφλομένος απο μαίνος, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει.

Tags: 

29χρονη παιδοκτόνος βρέθηκε νεκρή στο κελί της.

Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε μέσα στο κελί της η 29χρονη Magdelena Luczak, η οποία είχε φυλακιστεί το 2013 για το θάνατο του μόλις τεσσάρων ετών γιού της, ο οποίος είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δημοσιοποιηθεί τότε, η Magdelena Luczak και ο 30χρονος σύντροφος της, καταδικάστηκαν έκαστος σε 30ετή κάθειρξη. Όπως είχαν διαπιστώσει οι γιατροί που εξέτασαν το πτώμα του άτυχου αγοριού, το ζευγάρι εκτελούσε καθημερινά βασανιστήρια στο 4χρονο, στερώντας του νερό και τροφή για πολλές μέρες στη σειρά, δηλητηριάζοντας το με αλάτι.

Tags: 

Αιματηρή αναμέτρηση σε μπαρ της Χαλκιδικής.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βραδιά διασκέδασης για μία παρεά φίλων σε νυχτερινό μαγαζί, στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, όταν ένας ομογενής απο τη Γεωργία εξαπέλυσε πυρ, αφαιρόντας τη ζωή ενός 34χρονου Έλληνα και τραυματίζοντας άλλα 3 άτομα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε απο τα τοπικά μέσα, ο 34χρονος διασκέδαζε στο εν λόγω μαγαζί μαζί με την παρέα του όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, βρέθηκε να λογομαχεί έντονα με τον ομογενή.

Tags: 

Μαγνησία: 41χρονος ξυλοκόπησε την 66χρονη μητέρα του.

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά οικογενειακής βίας ανά την Ελλάδα, με τα περισσότερα θύματα να είναι οι γυναίκες της οικογένειας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για μία 66χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη άγριο ξυλοδαρμό απο τα χέρια του ίδιου της του γιου, στην Αργαλαστή του Πηλίου. Συγκεκριμένα, η 66χρονη και ο 41χρονος γιος της διαπληκτίστηκαν λεκτικά για προσωπικές διαφορές, κυριώς οικονομικές.

Tags: 

Σίδνεϊ: Παππούς πέφτει στις ράγες τρένου για να σώσει την εγγονή του.

Στιγμές απίστευτες κατέγραψαν οι κάμερες απο το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενός σιδηροδρομικού σταθμού στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν ένας 62χρονος άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου προκειμένου να σώσει την 18 μηνών εγγονή, η οποία είχε πέσει μέσα.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε, ο 62χρονος αφήνει το καρότσι για να πληρώσει στο ταμείο, μή γνωρίζοντας πως το πάτωμα έχει μία ελαφριά κλίση. Το καρότσι με την 18 μηνών εγγονή του άρχισε να κυλά προς την αποβάθρα, αναπτύσσοντας ταχύτητα λόγω της κλίσης.

Tags: