Απρίλιος 2015

Νεαρή υπέστη σφοδρό ξυλοδαρμό τη νύχτα του γάμου της.

Ένα περιστατικό βίας άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε πριν απο μερικές ημέρες στην Ξάνθη, όπου μία νεαρή κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά απο σφοδρό ξυλοδαρμό που υπέστη απο τον σύζυγο της, το πρώτο βράδυ του γάμου τους!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη ελάχιστες ώρες μετά το μυστήριο του γάμου. Το νεόνυμφο ζευγάρι, αφού το γλέντησε για τα καλά στο γαμήλιο πάρτυ, αποφάσισε να αποσυρθεί γρήγορα στα ιδιαίτερα του για να ξεκινήσει η κυρίως...γαμήλια βραδιά.

Tags: 

Ανατριχιαστικό έγκλημα στα Καμίνια.

Το κουβάρι ενός φριχτού εγκλήματος φαίνεται να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά πίσω απο την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας μίας 66χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο του σπίτιού της, στα Καμίνια.

Η γυναίκα κατοικούσε σε μία τριώροφη, ιδιόκτητη πολυκατοικία, στην οδό Θεσσαλονίκης. Το άψυχο σώμα της ανακάλυψε ο αδερφός της, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αρκετά μακάβριο θέαμα.

Το θύμα έφερε πολλές μαχαιριές στο πρόσωπο και την περιοχή της κοιλιάς ενώ ήταν γυμνή απο τη μέση και κάτω και καλυμένη στα αίματα.

Tags: 

Θεσσαλονίκη: Έκαναν το σπίτι...ροζ σημείο συνάντησης!

Σε πολυτελή οίκο ανοχής είχε μετατραπεί ένα μικρό διαμέρισμα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου η 73χρονη γυναίκα η οποία φαίνεται πως είναι και η μισθώτρια του διοργάνωνε...ερωτικές συνευρέσεις με κυρίους έναντι αμοιβής.

Μετά απο αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, η 73χρονη «πιάστηκε» την ώρα που κανόνιζε τα ραντεβού της ημέρας και μιλούσε μάλιστα με έναν πελάτη στο τηλέφωνο.

Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 28 και 58 ετών, οι οποίες εκδίδοντας εντός του εν λόγω διαμέρισματος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Tags: 

Φυλάκιση για 3 κοπέλες που χόρεψαν μπροστά απο μνημείο.

Αντιμέτωπες με ποινή φυλάκισης βρίσκονται τρεις κοπέλες απο τη Ρωσίας, οι οποίες αποφάσισαν να χορέψου twerk μπροστά απο ένα μνημείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων αλλά και την προσοχή του Ρώσσικου Δικαστηρίου.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έκανε γρήγορα το γύρο του κόσμου, επιστρέφοντας φυσικά γρήγορα στα αυτιά των αρμόδιων, οι οποίοι κάθε άλλο παρά χάρηκαν για την πράξη αυτή.

Tags: 

Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν άγρια 28χρονο Ρουμάνο.

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 28χρονος άντρας απο τη Ρουμανία, μετά απο τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη απο δύο ομοεθνείς του, σε κεντρική περιοχή της Αμαλιάδας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο δράστες, ηλικίας 46 και 15 ετών, πιθανολογείται πως είναι πατέρας και γιος. Εντόπισαν τον νεαρό όσο εκείνος περπατούσε στο δρόμο. Τον ακολούθησαν και μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον βάναυσα.

Αν και δεν έχει γνωστοποιηθεί ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτή η βίαιη πράξη, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως το θύμα είχε οικονομικές διαφορές με τους δράστες.

Tags: 

Πρωτοφανής διάρρηξη στη Γαύδο.

Ένα περιστατικό διάρρηξης έχει προκαλέσει ταραχή και έχει πραγματικά σοκάρει τους κατοίκους του ακριτικού νησιού, καθώς περιστατικά τέτοιας φύσης είναι ιδιαίτερα σπάνια στη μικρή κοινωνία της Γαύδου.

Όπως έγινε γνωστό, δύο άγνωστοι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο και κατάφεραν έτσι να εισέλθουν παράνομα στο διαμέρισμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας, τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Tags: 

Πράκτορας της CIA ομολογεί πως σκότωσε τη Monroe.

Μία σοκαριστική ομολογία ήρθε στο φως και έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, σοκάροντας μερικούς και επιβεβαιώνοντας κάποιους άλλους. Ένας συνταξιούχος πράκτορας της CIA, ηλικίας 78 ετών αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να πει τη δική του αλήθεια.

Μιλάμε φυσικά για την υπόθεση θανάτου της πασίγνωστης ηθοποιού, Marilyn Monroe, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Την βρήκε η οικονόμος της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το ακουστικό του τηλεφώνου στο ένα χέρι και ένα κουτάκι βαρβιτουρικά στο άλλο.

Tags: 

Βαρκελώνη: Νεαρός σκότωσε καθηγητή με τόξο.

Με όπλο του ένα τόξο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, νεαρός σκότωσε εχθές το πρωί έναν απο τους καθηγητές σε σχολείο, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, ενώ ακόμα τέσσερις μαθητές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ισπανική εφημερίδα El Mundo, το περιστατικο έλαβε χώρα στο σχολείο Joan Fuster, το οποίο βρίσκεται στη συνοικία Sagrera.

Ο νεαρός δράστης συνελήφθη σύντομα μετά την επίθεση και μέχρι στιγμής η αστυνομία αποφεύγει να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για μαθητή ή όχι, διατηρώντας τα στοιχεία του επτασφράγιστο μυστικό.

Tags: 

Πακιστάν: Έκαψε τη γυναίκα του επειδή δεν έμενε έγκυος.

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε πριν απο μερικές ημέρες στο Πακιστάν, όπου μία άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο απο το σύζυγο και το πεθερό της, επειδή δεν κατάφερε να μείνει έγκυος στα τρία χρόνια γάμου.

Όπως έγινε γνωστό απο τα τοπικά μέσα, η άτυχη 25χρονη επέστρεψε σπίτι της, μετά απο επίσκεψη στην αδερφή της. Επειδή δεν είχε ενημερώσει τον άντρα της πως θα πάει εκεί, εκείνος την περίμενε να γυρίσει για να της δώσει ένα μάθημα. Μαζί του ήταν ο πατέρας του.

Tags: 

Αγρίνιο: Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του.

Στην απόφαση να δώσει ένα τέλος στην ίδια του τη ζωή φαίνεται πως προχώρησε ένας 59χρονος άντρας απο το Αγρίνιο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στην αυλή του σπιτιού, με μία καραμπίνα στο πλάι του και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος αντιμετώπιζε χρόνια ιατρικά προβλήματα, τα οποία δυσκόλευαν κατά πολύ την καθημερινότητα του. Οι οικονομικές δυσκολίες ήρθαν για να προστεθούν στα ήδη πολυάριθμα προβλήματα, κάνοντας τον να χάσει κάθε όρεξη για τη ζωή.

Tags: 

Σελίδες