Φεβρουάριος 2015

Συνελήφθη 41χρονος – Ανέβασε ροζ βίντεο της πρώην του στο διαδίκτυο.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον ένας 41χρονος Κύπριος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου των διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και για δυσφήμιση.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο δράστης είχε αναρτήσει πολυάριθμα βίντεο στο διαδίκτυο, τα οποία είχαν ως πρωταγωνίστρια την πρώην σύντροφο του.

Tags: 

Κοζάνη: Απίστευτη ρατσιστική επίθεση ασθενή σε Νιγηριανή γιατρό.

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κοζάνης, η τραγική είδηση της άκρως ρατσιστικής επίθεσης ενός ημεδαπού ασθενή προς μία Νιγηριανή γιατρό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου ένας 57χρονος, ο οποίος εισήλθε στο νοσοκομείο ως ασθενής, ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά, με πρωτοφανή ρατσιστική διάθεση, κατά 29χρονης γιατρού του νοσοκομείου, η οποία κατάγεται απο τη Νιγηρία.

Tags: 

Oι 50 αποχρώσεις του γκρι...τον έστειλαν φυλακή!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας 19χρονος φοιτητής απο το Πανεπιστήμιο του Ιλινόι, ο οποίος απο ότι φαίνεται, επηρεάστηκε δεόντως απο τη νέα και άκρως φετιχτιστική ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» και θέλησε να «στήσει» ένα παρόμοιο σκηνικό και για τη φιλενάδα του, η οποία είχε εντελώς αντίθετη άποψη.

Tags: 

27χρονη προσπάθησε να εισάγει κοκαϊνη στη χώρα.

Στη σύλληψη μίας 27χρονης γυναίκας, με καταγωγή απο την Αιθιοπία, προχώρησε η Αστυνομία, σήμερα το πρωϊ. Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε το πακέτο που της είχαν αποστείλει απο τη Γαλλική Γουϊάνα, απο το ταχυδρομείο. Το πακέτο περιείχε τρία ζευγάρια με παπούτσια, στις σόλες των οποιών βρέθηκαν επιμελώς κρυμένα συνολικά 480 γραμμάρια κοκαϊνης, χωρισμένα σε ίσες ποσότητες.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και η 27χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Tags: 

Συνελήφθη νεαρός με 1 κιλό χασίς.

Στη σύλληψη ενός 25χρονου νεαρού, υπήκοου Αλβανίας, προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, έχοντας στην κατοχή του ένα κιλό χασίς, χωρισμένο σε ισάριθμες ποσότητες, σε μικρά σακουλάκια, πιθανότατα έτοιμα να πουληθούν.

Μετά απο έρευνα που διεξήχθη, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα μικρό στιλέτο, δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων, μερικά ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Tags: 

Της έριξε μπουνιά και την έριξε κάτω.

Aπίστευτα σκηνικά συνέβησαν κατά τη διάρκεια μία μουσικής συναυλίας, στις ΗΠΑ, όταν ένας πασίγνωστος τραγουδιστής έριξε μπουνιά σε μία θαυμάστρια, η οποία ανέβηκε στην πίστα και άρχισε και άρχισε να χορεύει.

Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή και ράπερ Άφρομαν, ο οποίος βρισκόταν πάνω στη σκηνή, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, μία θαυμάστρια ανέβηκε πάνω στη σκηνή και άρχισε να χορεύει. Πού να ήξερε τί την περιμένει...

Tags: 

Aγγελικό πρόσωπο και κορμί παλαιστή!

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την μυώδη “Barbie” της Ρωσσίας. Μιλάμε φυσικά για την Julia Vins, την 18χρονη Ρωσσίδα με το αγγελικά πλασμένο πρόσωπο και το σώμα που θυμίζει περισσότερο τον Hulk, παρά ένα 18χρονο κορίτσι!

Η τριγωνική, μυώδης πλάτης της και τα παραφουσκωμένα της μπράτσα, την κάνουν να μοιάζει με τη μικρογραφία ενός...παλαιστή! Η απίστευτη αντίθεση του προσώπου και του κορμιού της, την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή στο ίντερνετ, αφού πλέον έχει αποκτήσει μέχρι και δικό της κοινό.

Tags: 

Μαρούσι:Πορτοφολάδες πιάστηκαν στη φάκα.

Αντιμέτωπες με τη δικαιοσύνη είναι πλέον δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 15 ετών, με καταγωγή απο τη Βουλγαρία, οι οποίες συνελήφθησαν σήμερα το πρωϊ, λίγη ώρα αφότου έκλεψαν το πορτοφόλι μίας γυναίκας, πελάτισσας καταστήματος στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι δύο γυναίκες διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών, απο άνδρες και γυναίκες, πελάτες καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο, ενώ εκτιμάται πως έχουν διαπράξει περισσότερες απο 14 κλοπές στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου.

Tags: 

Αχαϊα:Άγριος ξυλοδαρμός νεαρής κοπέλας απο αιρετό.

Σάλο έχει ξεσπάσει σχετικά με την είδηση του βάναυσου ξυλοδαρμού μίας 27χρονης κοπέλας απο έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος είναι μάλιστα και αιρετός της περιοχής.

Το περιστατικό συνέβη στον Ερύμανθο, στην περιοχή Πρέβεδου, στο καφενείο στο οποίο εργάζεται η νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε και η ίδια στις Αρχές, κατά το άνοιγμα του μαγαζιού στις 6 το πρωϊ, ο ηλικιωμένος άντρας επισκέφτηκε στο κατάστημα και αφού εξύβρισε την 27χρονη υπάλληλο-για ανεξήγητους λόγους-την ξυλοκόπησε εως ότου εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

Tags: 

Θρίλερ στο Καβούρι με την ανεύρεση πτώματος.

Το πτώμα μίας γυναίκας, αγνώστων στοιχείων, βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Καβουριού, στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσε η Αστυνομία, πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 60 χρονών και ύψος 1,60. Φορούσε μαύρο παλτό, ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και μπορντώ μποτάκια.

Πάνω στην άτυχη γυναίκα δεν βρέθηκε κανένα έγγραφο με στοιχεία. Οι αρχές «χτένισαν» την περιοχή με την ελπίδα πως ίσως βρουν κάποια τσάντα ή οποιδήποτε στοιχείο.

Tags: 

Σελίδες