Ιανουάριος 2015

Aπόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κυψέλη.

Σοκαριστικές σκηνές διαδραματίστηκαν χθες αργά το βράδυ στην περιοχή της Κυψέλης, όταν άγνωστοι κακοποιοί επιχείρησαν να δολοφονήσουν εν ψυχρώ έναν 49χρονο άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 49χρονος άντρας, υπήκοος Αλβανίας, περπατούσε μόνος του, όταν δύο άγνωστοι άντρες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, εξαπέλυσαν πυρ εναντίον, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.

Tags: 

Λήστεψαν κατάστημα ψιλικών στην Κυψέλη.

Ληστεία εξελίχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, σε κατάστημα ψιλικών, στην περιοχή της Κυψέλης.

Άγνωστοι κακοποιοί εισήλθαν χθες το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών που διατηρεί 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, στην περιοχή της Κυψέλης, έχοντας τα πρόσωπα τους καλυμένα και υπό την απειλή όπλου, κατάφεραν να του αποσπάσουν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, 100 κούτες με τσιγάρα, 60 κάρτες κινητής τηλεφωνίας, καθώς και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Tags: 

Τραγικό τροχαίο με θύμα έναν 32χρονο.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Καλλιθέας, με θανατηφόρο δυστυχώς αποτέλεσμα.

Εμπλεκόμενοι στο τραγικό δυστύχημα ήταν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, με δύο επιβαίνοντας, και μία μοτοσυκλέτα, με οδηγό τον 32χρονο.

Κάτω απο άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα πιο πέρα. Ο οδηγός του Ι.Χ εγκατέλειψε άμεσα το σημείο του τροχαίου ατυχήματος και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Tags: 

Πήραν ολόκληρο χρηματοκιβώτιο και το εγκατέλειψαν!

Απόπειρα κλοπής σε εταιρεία catering, που πραγματικά θυμίζει κινηματογραφική ληστεία, επιχείρησαν τρείς Ρομά, στην περιοχή των Αχαρνών, χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες σκαρφάλωσαν μέχρι τα γραφεία του τρίτου ορόφου και «σήκωσαν» ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο και το πήραν μαζί τους.

Στην πορεία, σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσαν οι αστυνομικές αρχές, οι τρεις δράστες φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε φορτηγάκι που είχαν παρκαρισμένο στον περίβολο της εταιρείας και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Tags: 

Ροδίτης επιχείρησε να ληστέψει τη θεία του.

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν σε βάρος ενός 52χρονου Ροδίτη, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε βάρος μάλιστα συγγενικού του προσώπου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση προκειμένου αύριο να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 52χρονος δράστης αποπειράθηκε να επιτεθεί και να ληστέψει την ίδια του τη θεία, η οποία, όπως μόλις είχε ενημερωθεί, είχε κερδίσει 7.000 ευρώ και πήγαινε στο πρακτορείο ΠΡΟΠO για να παραλάβει τα χρέη της.

Tags: 

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία.

Εξιχνιάστηκε απο την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μία υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά 30χρονο αλλοδαπού, με τον δράστη να είναι ένας 51χρονος ημεδαπός.

Ξημερώματα της 19 Ιανουαρίου, άντρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε σύλληψη του 51χρονου, ο οποίος είχε καταφύγει σε συγγενικό σπίτι προκειμένου να μην συλληφθεί.

Η υπόθεση και οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει, αφορούν την ένοπλη επίθεση που πραγματοποίησε ο εν λόγω δράστης, μετά απο μεγάλη κατανάλωση αλκόολ, έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγετικό τουφέκι.

Tags: 

Τραγωδία με το θάνατο βρέφους απο τον 5χρονο αδερφό του.

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα 5χρονο αγοράκι πυροβόλησε και σκότωσε το μόλις 9 μηνών αδερφάκι του.

Η ιστορία έχει σοκάρει τους πάντες και οι Αρχές προσπαθούν να καταλάβουν τί ακριβώς οδήγησε σε αυτή την τραγωδία. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο σερίφης της περιοχής, υπολογίζεται πως, πιθανότατα, το όλο συμβάν οφείλεται σε ατύχημα.

Tags: 

Βρέθηκε εργαστήρι πλαστών εγγράφων.

Σε σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, τα οποία πλεόν βρίσκονται αντιμέτωπα με βαριές κατηγορίες για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και κατοχή και διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Tags: 

Κρήτη: Μεγάλες καταστροφές λόγω κακοκαιρίας.

Ολόκληρη επιχείρηση χρειάστηκε να εξελιχθεί, έτσι ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ατύχημα, εξαιτίας των μεγάλων κομματιών βράχου, οι οποίοι κρίθηκαν επικίνδυνοι και με μεγάλη πιθανότητα να πέσουν, στο βουνό του Αγίου Βλάσση, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εξαιτίας την έντονης κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών, πολλά είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο νομό Ηρακλείου και ταυτόχρονα, βγήκε στο φως η επικινδυνότητα πολλών βράχων που βρίσκονται στα βουνά.

Tags: 

Έκλεψε κινητό μέσα απο κατάστημα.

Μεγάλη έκκληση απευθύνουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρισης «Καφές Τσιχλάκη», στο Ηράκλειο, με σκοπό να βρεθεί ο άνθρωπος που έκλεψε το κινητό μέσα απο το κατάστημα τους.

Το περιστατικό καταγράφηκε απο κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Στο βίντεο φαίνεται καρέ καρέ όλη η διαδικασία, με τον δράστη να εντοπίζει τη «λεία» και σε μερικές μόλις στιγμές, να παίρνει το κινητό και να φεύγει.

Οι ιδιοκτήτες, σε μία προσπάθεια να βρεθεί ο δράστης, ανέβασαν στο βίντεο σε Facebook και Youtube, το οποίο έχει ήδη γίνει viral και πολλοί πολίτες έχουν σπεύσει με πληροφορίες.

Tags: 

Σελίδες