Σεπτέμβριος 2014

Αποκαλυπτική για άλλη μία φορά η Beyonce.

Η εκρηκτική καλλονή που μας σαγηνεύει όλους με το κορμί και την βελούδινη φωνή, είχε μία άτυχη στιγμή την ώρα που τραγουδούσε στο φεστιβάλ Global Citizen, στη Νέα Υόρκη.

Η Beyonce, φορούσε σουτιέν στο χρώμα του δέρματος και σε μία απότομη κίνηση, το πουκάμισο της παραμέρισε και το εκτεθημένο μπούστο της απο μακριά έμοιαζε γυμνό. Τη στιγμή εκείνη βρισκόταν στην σκηνά μαζί με τον άντρα της, Τζεί Ζι.

Περισσότερα απο 60.000 άτομα έγιναν μάρτυρες αυτής της άτυχης στιγμής και φυσικά δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατάφεραν να καταγράψουν με την κάμερα του κινητού τους όλο το συμβάν.

Tags: 

Θρίλερ με 76χρονο άντρα στο Γουδί.

Μία βραδιά σοκ έμελλε να περάσει χθες το βράδυ ένας 76χρονος άντρας, κάτοικος της περιοχής Γουδί.

Αργά τη νύχτα και ενώ ο ίδιος κοιμόταν, άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, και αφού τον ακινητοποίησαν δένοντας τον, τον ξυλοκόπησαν μέχρι να τους πει πού έχει χρήματα μέσα στο σπίτι.

Tags: 

Συνθήκες εξαθλίωσης λόγω φτώχιας για 6,3 εκατ. Έλληνες.

Σύμφωνα με την έκθεση που παρουσίασε το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, πάνω 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι στη Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το χρηματικό όριο της φτώχειας ενώ περίπου 3,8 εκατομμύρια οδεύουν προς αυτήν με ταχύτατους ρυθμούς.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην χειρότερη θέση ανάμεσα στις χώρες που αποτελούν κομμάτι της Ευρώπης, όσον αφορά το κομμάτι της φτώχειας και τις συνέπειες που αυτή φέρει. Συγκαταλέγεται μάλιστα και στη λίστα χωρών με το μεγαλύτερο ποσοστό φτώχιας, ξεπερνώντας την Ισπανία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Tags: 

Αθωώθηκαν μετά απο 13 χρόνια!

Ο λόγος για 5 ισπανόφωνους άντρες που καταδικάστηκαν άδικα για τον βιασμό και ξυλοδαρμό μίας γυναίκας και αναγκάστηκαν να περάσουν 13 ολόκληρα χρόνια πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής.

Το 1989, οι 5 άντρες, που ήταν ακόμα έφηβοι, είχαν κατηγορηθεί για τον βιασμό της 28χρονης Τρίσα Μέϊλι. Η άτυχη κοπέλα είχε πάει για τζογκινγκ στο πάρκο, οταν την επιτέθηκαν. Όταν αργότερα η αστυνομία ερευνούσε το σημείο όπου έγινε το μοιραίο συμβάν, συνάντησαν τα 5 αγόρια και χωρίς δεύτερη κουβέντα, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο τμήμα.

Tags: 

Tips υγείας που θα σας εκπλήξουν!

1. Έρευνα έδειξε πως, στις δημόσιες τουαλέτες, η πρώτη τουαλέτα που είναι και πιο κοντά στην πόρτα, διαθέτει τα λιγότερα μικρόβια και βακτήρια, καθώς και περισσότερο χαρτί, αφού σπανίως την χρησιμοποιούν, διότι νιώθουν πως παραβιάζεται η ιδιωτική τους ζωή.

2. Το πιπέρι είναι ο καλύτερος γιατρός. Αν κοπείτε ή σας τσιμπήσει κάτι, τσίψτε λίγο μαύρο πιπέρι στο ευαίσθητο σημείο και αυτό θα λειτουργήσει ως αντιβακτηριδιακό και σταματά την αιμοραγία.

Tags: 

200.000 ευρώ καταλάθος στα...σκουπίδια!

Κι όμως, συνέβη και αυτό! Μία τράπεζα στο Ναύπλιο πέταξε μία χάρτινη κούτα με 200.000 ευρώ σε κάδο σκουπιδιών!

Το αξιοπερίεργο συμβάν συνέβη πριν απο μικρό χρονικό διάστημα, όταν η εν λόω τράπεζα αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση στο κατάστημα της. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης και ενώ το συνεργείο ξεφορτωνόταν ο,τιδήποτε άχρηστο που υπήρχε μέσα στο κτήριο, ένας απο τους εργάτες βρήκα μία χάρτινη κούτα και υπέθεσε πως περιέχει άχρηστα έγγραφα και χαρτίά και έτσι την πέταξε στα σκουπίδια.

Tags: 

Μαντήλι αμύθητης αξίας!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η δημοπρασία ένος λινού μαντηλιού απο τον Οίκο Κρίστις του Λονδίνου, αφού επωλήθη έναντι του ξέφρενου ποσού των 4.000.000 δολαρίων.

Το μοναδικό αυτό αντικείμενο αποτελεί δημιουργία του Henri Matisse, μιάς και είναι γεμάτο με σχέδια του. Το μαντίλι ονομάζεται «Oceanie, La Mer» και είναι εμπνευσμένο από το ταξίδι του Γάλλου καλλιτέχνη στην Ταϊτή το 1940.

Tags: 

Αγοράκι έσκισε...τις οικονομίες των γονιών του!!!

Σε μπελάδες φαίνεται πως έβαλε τους γονείς του ένα 4χρονο αγοράκι απο την Κίνα, αφού κατάφερε και...έσκισε χαρτονομίσματα αξία 3.600 ευρώ.

Όπως σε όλα τα παιδάκια, έτσι και σε αυτό το αγοράκι αρέσει πολύ να σκίζει χαρτί απο βιβλία και περιοδικά. Επειδή αυτό συναντάται αρκετά συχνά και ειδκότερα σε μικρές ηλικίες, οι γονείς του αγοριού δεν έδωσαν πολύ σημασία και τον άφηναν να συνεχίζει.

Tags: 

Το λεμόνι και οι ευεργετικές ιδιότητες του.

Το λεμόνι είναι πολύ χρήσιμο στην κουζίνα και στο μαγείρεμα. Διαθέτει όμως τόσες ευεργετικές ιδιότητες, ιδιότητες που χαρίζουν στο σώμα ευεξία και υγεία.

Πάμε να δούμε ποιές είναι αυτές :

1. Καθαρίζει το συκώτι μας

2. Βοηθάει στην καταπολέμιση του σκορβούτου

3. Διαθέτει αλκαλικές βάσεις που βοηθούν στην ισορροπία του pH.

5. Eίναι πλούσιο σε βιταμίνη C, που βοηθά στο να κρατάμε μακριά τις ιώσεις και τα κρυολογήματα.

6. Διαλύει τους εντερικούς σκώληκες

7. Περιέχει 22 αντικαρκινικές χημικές ενώσεις.

Tags: 

Γυναίκα που πίνει...μπογιά!

Εθισμένη και μάλιστα εδώ και αρκετά χρόνια στο να πίνει μπογιά φαίνεται πως είναι η Heather Beal από την Αλαμπάμα, όπως δήλωσε σε αμερικάνικη εκπομπή που είναι αφιερωμένη σε περίεργους εθισμούς.

Η 34χρονη, μητέρα 2 παιδιών, δηλώνει πως καταναλώνει καθημερινά μπογιά και προτιμά τη μπογιά που εμπεριέχουν οι μαρκαδόροι. Της αρέσει, λέει, η αίσθηση του ζεστού υγρού και η έντονη γεύση των χημικών.

Tags: 

Σελίδες