Μάρτιος 2014

Ποντάρισε ότι είχε και δεν είχε στη ρουλέτα

Λόγος για τον Άσλεϋ Ρέβελ που το 2004 στα 32 του, πήγε στο Λος Άντζελες για να ποντάρει όλο του το βιός (135 χιλιάδες δολάρια) στη ρουλέτα.
Με τις κάμερες να κινηματογραφούν τη στιγμή για την τηλεοπτική εκπομπή Double Or Nothing (διπλά ή τίποτα), ο Ρέβελ πόνταρε αρχικά στο μαύρο, με ολη του την οικογένεια τους φίλους και τους υποστηρικτές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα. Την τελευταία στιγμή, μεταφέρει το ποντάρισμα στο κόκκινο και περιμένει το χέρι της μοίρας να σταματήσει τη μπίλια.

Αστυνομικός έφαγε κλήση για παράνομο παρκάρισμα από 14χρονο κορίτσι

Αστυνομικός βρήκε στο περιπολικό κλήση για παράνομο παρκάρισμα καθώς είχε παρκάρει σε ζώνη που απαγορεύεται το παρκάρισμα. Το περίεργο είναι πως την "κλήση" είχε κόψει ένα δεκατετράχρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός είχε παρκάρει πάνω στην λωρίδα κίνησης της πυροσβεστικής προκειμένου να επισκευτεί παρακείμενο κατάστημα.
"Ήρθα να πάρω το αυτοκίνητο και βρήκα ένα κομμάτι χαρτί στο παράθυρο" δήλωσε, "το έβγαλα και άρχισα να γελάω."

Το Ρώσικο ναυτικό επιστρατεύει δελφίνια

Εκτός απ' την επιτυχία της προσάρτησης της Κριμαίας, η Ρωσία κατάφερε επίσης και κάτι άλλο:

Σύμφωνα με μια έκθεση από το RIA Novosti, το Ρωσικό Ναυτικό έχει καταλάβει τον έλεγχο μιας μονάδας δελφινιών στην πόλη της Κριμαίας της Σεβαστούπολης. Τα δελφίνια καθοδηγούνται ανάλογα με τα συμφέροντα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.

Το πρόγραμμα κατάταξης των δελφινιών έχει αρχίσει από τη δεκαετία του 1960, αλλά επρόκειτο να σταματήσει τον Απρίλιο. Τώρα που η Ρωσία έχει τον έλεγχο, ακούγεται ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί.

Ακραία γηπεδική βία στο Μεξικό

Τα επεισόδια στο ντέρμπι Ατλας - Τσίβας για το Μεξικάνικο πρωτάθλημα έληξαν με 17 συλλήψεις και δεκάδες τραυματίες.

Τα επεισόδια προκάλεσαν θερμόαιμοι οπαδοί ρίχνοντας κροτίδες και άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Αστυνομικοί που κλήθηκαν να επιβάλουν την τάξη ξυλοκοπήθηκαν άγρια αφού δεν ήταν δυνατόν να επιβληθούν στο αγριεμένο πλήθος που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους στις κερκίδες των φιλοξενούμενων.

Οι οπαδοί της Τσίβας αφού τους άρπαξαν τα γκλοπ και τους χτύπησαν με αυτά τους πέταξαν από την κερκίδα.

Απέβαλαν 9χρονο γιατί είχε στάντα με το "μικρό μου Πόνυ"...

Μία γυναίκα από την Βόρια Καρολίνα, διαμαρτυρήθηκε στις αρχές γιατί οι καθηγητές του 9χρονου γιού της, του απαγόρευσαν να παίρνει μαζί του στο σχολείο ένα σακίδιο με το "Μικρό μου Πόνυ".

Οι δάσκαλοι με την σειρά τους είπαν πως απαγόρευσαν στον 9χρονο να φέρνει στο σχολείο αυτή την τσάντα, μήπως πέσει θύμα bullying από τα άλλα παιδιά.

Εμ κλέφτης, εμ ηλίθιος...

Δεν πρέπει να κλέβεις! Αυτό είναι δεδομένο! Αλλά αν το θελήσεις ποτέ, μην κάνεις ότι έκανε ένας 25χρόνος από τη Βρετανία.

Ο επίδοξος αυτός κλέφτης, αφού άρπαξε ότι μπορούσε από το σπίτι που διέρρηξε είπε να βγάλει και μία selfie φωτογραφία με το κινητό που μόλις είχε κλέψει.

Όταν οι συνάδελφοι του θύματος είδαν τη φωτογραφία στο internet και πήγαν αμέσως να το καταγγείλουν στην αστυνομία.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του δράστη βρήκαν όλα όσα κατάφερε να αρπάξει από το σπίτι, Όπως είναι φυσικό ο Άσλεϊ ομολόγησε και καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλακή.

Τι είναι τα "χιόνια" της τηλεόρασης;

Τα χιόνια στην τηλεόραση τείνουν να εξαλειφθούν με την έλευση της ψηφιακής τηλεόρασης, αλλά δεν παύει να είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.

Οι κεραίες της τηλεόρασης πάντα πιάνουν κάποιο είδος σήματος (έναν ατμοσφαιρικό θόρυβο), έτσι ώστε ακόμα κι όταν τα ραδιοκύματα ενός καναλιού δεν μπορούν να καθαριστούν από την υπόλοιπη "φασαρία" του αέρα, η κεραία θα έδειχνε κάποιο σήμα στην οθόνη.

Οι τηλεοράσεις λοιπόν είχαν ρυθμιστεί να δείχνουν τυχαίες αλληλουχίες με μαύρες και του λευκές τελείες για να συμπίπτουν με τη δύναμη του στατικού σήματος.

Με δώρα γιορτάζει η Porsche την επιτυχία της

Bonus 8.200 ευρώ δίνει η αυτοκινητοβιομηχανία υπερπολυτελών αυτοκινήτων στην Στουτγάρδη της Γερμανίας, σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους της.

Ένας καλός νυχτερινός ύπνος σήμαινε κάποτε πως θα ξυπνούσαν κάποια στιγμή κατά τη διάρκειά του

Κοιμόμαστε τελείως λάθος; Σύμφωνα με την συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με τις συνήθειες του ύπνου πριν από τον 20ο αιώνα, οι άνθρωποι δεν κοιμούνταν πάντα συνεχόμενα, αλλά θα ξυπνήσει για λίγο κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια για να χωρίσουν τον ύπνο τους στα δύο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​οι άνθρωποι συμμετείχαν σύμφωνα με πληροφορίες σε δραστηριότητες κάθε είδους, με την πιο επιστημονική να είναι να διαβάζουν και να γράφουν, ενώ τα ζευγάρια θα μπορούσαν να περάσουν το διάλειμμα κάνοντας σεξ.

Αγγλία: Έκλεισαν αυτοκινητόδρομο, ψάχνοντας για ένα πέος...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro της Αγγλίας, η αστυνομία της πόλης Middlesbrough στην Αγγλία, έκλεισε την Πέμπτη μέρος μιας κεντρικής λεωφόρου για να ψάξει για το χαμένο πέος ενός άνδρα.

Ο δρόμος έκλεισε αφού βρέθηκε ένας 40χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ στην άκρη του δρόμου. Το πέος του άνδρα ήταν κομένο. Φαίνεται πως η αστυνομία έκλεισε το δρόμο ελπίζοντας να βρει το χαμένο πεος, αν και δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά βρέθηκε η χαμένη απόληξη.

Σελίδες