Φεβρουάριος 2014

Εντυπωσιακός καταρράκτης μέσα στη θάλασσα!

Ο Μαυρίκιος, περίπου 1.200 μίλια στα ανοικτά της νοτιοανατολικής ακτής της Αφρικής, αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς για όσους θέλουν να απολαύσουν το ατελείωτο γαλάζιο και τις τεράστιες αμμώδεις παραλίες του.

Τις τελευταίες μέρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου μια εναέρια φωτογραφία από το νοτιοδυτικό άκρο του νησιού από έναν εντυπωσιακότατο θαλάσσιο καταρράκτη... Ή τουλάχιστον φαίνεται σαν καταρράκτης,

Ένα μουσείο πορνείας άνοιξε στο Άμστερνταμ

Σε τουρίστες πρόθυμους να ζήσουν την εμπειρία του περίφημου Red Light District (δρόμος με τα κόκκινα φανάρια), μία από τις πιό γνωστές περιοχές για πορνεία στον κόσμο, χωρίς απαραίτητα να συμμετάσχουν ολοκληρωτικά στην εμπειρία αυτή, αναφέρεται ένα καινούριο μουσείο, που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό αυτήν την εβδομάδα το οποίο δίνει μια γεύση από τη λάγνα ιστορία της γειτονιάς αυτής του Άμστερνταμ.

Σουηδία: Επιτρέπεται ο δημόσιος αυνανισμός!

Μια απίστευτη απόφαση έβγαλε Σουηδικό δικαστήριο. Σύμφωνα με τον δικαστή επιτρέπεται ο αυνανισμός σε δημόσιους χώρους, αρκεί ο αυνανιζόμενος να μην έχει συγκεκριμένο στόχο!!!

Ας πιάσουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ένας 65χρονος συνελήφθη επειδή αυνανιζόταν σε παραλία. Ο δικαστής αφού άκουσε με προσοχή την άποψη του 65χρονου, έκρινε ότι ο εν λόγω κύριος δεν έκανε κάτι μεμπτό, γιατί ο αυνανισμός δεν απευθυνόταν σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο! Ο 65χρονος που είχε αρχικά κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση αθωώθηκε πανηγυρικά.

Ο Χάρης Χριστόπουλος θέλει να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση

Ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, που τον είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο "Next Top Model" του Αντ1, μετά από 4 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, φαίνεται πως ήρθε ο καιρός να επιστρέψει.

Κέικ σε σχήμα φαλλού; Μήνυση!

Μια τρελή ιστορία έφτασε στο δικαστήριο του Σάλτσμπουργκ. Ένας αυστριακός ζαχαροπλάστης είχε συχνές παραγγελίες για κέικ σε φαλλικό σχήμα, κυρίως για γυναικεία μπάτσελορ πάρτυ.
Είπε λοιπόν να τα βάλει μόνιμα στο μαγαζί του και γι αυτό φώναξε τις δύο υπαλλήλους του, τους έδειξε το καινούριο προϊόν και τους ζήτησε να το προωθήσουν.
Αποτέλεσμα; Και οι δύο δήλωσαν προσβεβλημένες. Του έκαναν αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση και ζητούν αποζημίωση συνολικά 30.000 ευρώ.

Ο Μπουλάτοφ σε περιορισμό

Ο Ντμίτρο Μπουλάτοφ ο οποίος είναι ακτιβιστής της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία σύμφωνα με την είδηση του Υπουργείο Εσωτερικών του Κιέβου έχει κατηγορηθεί για οργάνωση μαζικών ταραχών στο Κίεβο και για αυτό το λόγο έχει μπει σε κατ' οίκων περιορισμό.