Ιανουάριος 2014

Το νοσοκομείο Ληξουρείου εκκενώνεται

Μηχανικοί φτάσανε σήμερα για να ελέγξουν το νοσοκομείο Ληξουρείου, το οποίο βρέθηκε ακατάλληλο για να στεγάζει τους ασθενείς και πρέπει να μεταφερθούν άμεσα οι ασθενείς σε άλλο κτήριο. Μια πρόταση που δόθηκε ήταν οι ασθενείς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Αργοστολίου, όμως ο Δημοτικός Σύμβουλος Αραβαντινός Διονύσης δεν βρήκε καθόλου σωστή αυτή την λύση και πρότεινε στον Δημοτικό Σύμβουλο Ανουσάκη Νίκο οι ασθενείς να μεταφερθούν στην νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Ληξούρι.

Πρώην διοικητές νοσοκομείου στα διακασήρια

Τέσσερα διοικητικά πρόσωπα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Τρικάλων κατηγορούνται για μετάταξη προσωπικού, την μήνυση την έκανε μια εργαζόμενη γυναίκα που δούλευε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Η υπόθεση άρχισε την εκδίκαση της την προηγούμενη Τρίτη και θα ολοκληρωθεί από ότι φαίνεται στις 11 Φεβρουαρίου.

Ψάχνοντας τον Ξηρό

Οι έρευνες για την εύρεση του Χριστόδουλου Ξηρού συνεχίζονται χωρίς σταματημό από την Ελληνική Αστυνομία. Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πλέον πηγαίνει σε όλα τα σπίτι φίλων και συγγενών του τρομοκράτη για να μπορέσει να βρει περισσότερα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εύρεση του.

Η ανεργία στην Ισπανία

Το τελευταίο τρίμηνο στην Ισπανία σημειώθηκε αύξηση της ανεργίας, αυτή τη στιγμή η ανεργία την Ισπανία κυμαίνεται στο 26,03 %., παρόλο που το προηγούμενο τρίμηνο είχε σημειώσει μείωση.

Αναστατώθηκε η Καλαμάτα

Χθες λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ακούστηκε ένας πολλή δυνατός κρότος στην Καλαμάτα. Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους, τα σώματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αμέσως βγήκαν στους δρόμους να κάνουν έλεγχο να δουν από τι προήλθε ο ήχος αυτός αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Πολλοί κάτοικοι πέρνανε τηλέφωνα στην αστυνομία για να ενημερωθούν το τι ήταν ο ήχος αυτός. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει έναν τόσο εκωφαντικό θόρυβο.

Κάηκε ζωντανός

Ένας 47χρονος άντρας Ρουμάνικης καταγωγής βρέθηκε καμένος σε μια αποθήκη. Φαίνεται ότι ο άντρας είχε πιει αρκετά και τον πήρε ο ύπνος και είχε ξεχάσει κεριά αναμμένα και έτσι η αποθήκη πήρε φωτιά.

Πέταξαν αβγά στον Μπερλουσκόνι

Καθ οδόν προς την συνάντηση με τον γραμματέα του Δημοκρατικού κόμματος ο Μπερλουσκόνι δέχθηκε επίθεση με αβγά από μέλη του κινήματος με όνομα Μοβ Κίνημα.

Ο Ομπάμα και η συνάντηση με τον Πάπα

Ο πρόεδρος της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα σχεδιάζει επίσκεψη και συνάντηση με τον Πάπα. Την ανακοίνωση αυτή την έκανε ο επικεφαλής της διπλωματίας της Αμερικής Τζον Κέρι.

Στην δικαιοσύνη η μητέρα της Μυρτούς

Η μητέρα της άτυχης Μυρτούς καταφεύγει στην δικαιοσύνη των ΗΠΑ κατά των ομογενών γιατί αναφέρει ότι τα χρήματα που είχαν μαζευτεί για την άτυχη κόρη της ποτέ δεν δόθηκαν σε αυτούς και επίσης αναφέρει ότι υπήρξαν ύποπτες κινήσεις.

Σελίδες