Νοέμβριος 2013

Πως να γνωρίσω κόσμο?

Μας ήρθε αυτο το μήνυμα από έναν αναγνώστη μας

Καλημέρα βρήκα το θάρρος να σας πω αυτά που σκέφτομαι. Το όνομά μου είναι Λουκάς και δεν μπορώ να γνωρίσω ανθρώπους ώστε να διευρύνω τον κύκλο μου, δεν μου αρέσει να είμαι μόνος μου και να μην έχω μια συντροφιά και ότι προσπάθεια έχω κάνει για να βρω κάποια κοπέλα είναι μάταιη. Θέλει κάποιος να μου δώσει καμιά συμβουλή να μου προτείνει κάτι να κάνω?

Λουκάς. Ι.

Μια νέα αλλαγή

Χαίρεται σε όλους σας, όλοι μας αγχωνόμαστε για τα αισθηματικά μας και όσο περνάει ο καιρός πιστεύουμε ότι δεν θα βρούμε κάτι να κατασταλάξουμε. Κάπως έτσι σκεφτόμουν και εγώ. Περνούσαν τα χρόνια και έμενα μόνη μου και έλεγα πάει το τρένο της ζωής πέρασε για μένα, αποκλείεται να βρω κάποιον να συνεχίσω την ζωή μου.

Διαμαρτυρία για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Υγείας για διαμαρτυρία, μαζί τους ήταν και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και γιατρός Παναγiώτης Μελάς

Βρήκα την δικιά μου λύση

Γεια σε όλους σας, είμαι ο Μάνος και είμαι τόσο νευριασμένος με τις γυναίκες που βγαίνουν στα club, ρε κορίτσια γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας? Πως περιμένετε να σας πάρουμε στα σοβαρά όταν κυκλοφορείτε έτσι έξω, για να μην πω πως γιατί είμαι και ευγενικός άνθρωπος πανάθεμα με. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή... Έτσι και εγώ βρήκα την δικιά μου λύση πήρα την απόφαση να γνωρίσω κοπέλα από μηνύματα στο κινητό, βρήκα τον αριθμό 54122 που δίνει αυτήν την υπηρεσία με ένα πολύ μικρό κόστος που είναι πολύ πιο συμφέρον από το καθημερινό έξω και δεν βρίσκεις κιόλας κάτι καλό.

54122 τυχαίο? δε νομίζω..!

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους με λένε Αποστόλη και σας στέλνω έτσι να σας πω κι εγώ την ιστοριούλα μου! Όλα αρχίσανε με μία πρώην γκόμενα που είχα, αλλά πολύ σκ*** ρε παιδί μου!! Να μη τα πολυλογώ δε ταιριάζαμε και το διαλύσαμε.. Λίγο πριν χωρίσουμε είχα δει ότι λάμβανε κάτι μηνύματα στο κινητό της από μία εταιρία, κάτι σαν τσατ γνωριμιών μέσω κινητού, και είχαμε τσακωθεί άσχημα θυμάμαι γι'αυτό!! Να μη σας τα πολυλογώ την μέρα που χωρίσαμε μου πετάει:

Σελίδες