Σεπτέμβριος 2012

Οι Τούρκοι πιλότοι του RF-4E εκτελέστηκαν; - Σφαγή ...

Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, μετέδωσε ότι οι δύο Τούρκοι πιλότοι του φωτοαναγνωριστικού αεροσκάφους RF-4E εγκατέλειψαν με επιτυχία το αεροσκάφος και διασώθηκαν, αλλά συνελήφθησαν και αφού ανακρίθηκαν εκτελέστηκαν από τις συριακές μυστικές υπηρεσίες με εισήγηση των Ρώων συμβούλων ασφαλείας. Η πληροφρόρηση του καναλιού συνθθως επηρεάζεται από τους δυτικούς και αν σκεφθούμε ότι βρέθηκε η μία κάσκα του πιλότου στην περιοχή που καταρρίφθηκε το αεροσκάφος, μάλλον δεν μπορεί να είναι αλήθεια.

Για την μεγάλη αντεπίθεση με 60. ...

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το σχέδιο του Assad  για τον επανεξοπλισμό και την αναδιοργάνωση των ειδικών δυνάμεων της στρατιωτικής του μηχανής με την βοήθεια επίλεκτων αξιωματικών της ιρανικής Ταξιαρχίας Al Qods των Φρουρών της Επανάστασης. Πιο συγκεκριμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα 2200 Ιρανοί αξιωματικοί και εκπαιδευτές της Ταξιαρχίας Al Qods έχουν σταλεί στην Συρία με αντικείμενο την εκπαίδευση της επίλεκτης Αλαουίτικης παραστρατιωτικής δύναμης Shabbiha και του συντονισμού της δράσης της.

Nέο μήνυμα στήριξης της Ελλάδας από τη Γαλλία

Τη στήριξη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κατά την παρούσα οικονομική κρίση, μετέφερε στον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Κώστα Τζαβάρα, ο Γάλλος πρέσβης στην Αθήνα, Ζαν Λουπ Κουν – Ντελφόρζ, στη συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο άνδρες.Ο κ.

Αρνητικά πρόσημα σήμερα στις Ευρωπαϊκές αγορές

24-09-2012 20:49:45

 Δεδομένου ότι η υποχώρηση της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης στη Γερμανία και οι νεότερες ανησυχίες για την Ελλάδα και την Ισπανία άσκησαν πιέσεις στις αγορές και ώθησαν τους επενδυτές σε ασφαλέστερες επιλογέ, πτωτικά κινήθηκαν οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.Ο δείκτης FTSE-100 στο Λονδίνο υποχώρησε κατά 0,23%, στις 5.839 μονάδες, ο CAC-40 στο Παρίσι έκλεισε με πτώση 0,96%, στις 3.497 μονάδες, ενώ ο Dax στη Φρανκφούρτη υποχώρησε κατά 0,52%, στις 7.413 μονάδες. Κατά 0,13% υποχώρησε ο SMI στη Ζυρίχη, στις 6.597 μονάδες. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σε πυρηνικό θρίλερ με Ιράν και Siemens εμπλέκεται η ...

Το Ιράν κατηγόρησε τη Γερμανική Siemens για τοποθέτηση μικροσκοπικών εκρηκτικών μέσα σε εξοπλισμό που είχε αγοραστεί από την ισλαμική δημοκρατία για το επίμαχο πυρηνικό πρόγραμμά του Ιράν και μάλλιστα φαίνεται να πέρασε μέσω Ελλάδας!

Ανησυχεί ο Πάπας για την κρίση στο Νότο

Τη βαθιά του ανησυχία για τις διαστάσεις που λαμβάνει η κρίση στην Ευρώπη εξέφρασε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ', ο οποίος συνάντησε στη θερινή του κατοικία τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως και τους πρωθυπουργούς Ιρλανδίας και Ισπανίας.Ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας επισήμανε την ανάγκη επίλυσης της κρίσης με «ανθρωποκεντρικά κριτήρια».Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ.

Θέλεις να μάθεις ποιο είναι το χρώμα των μαλλιών της Σίσσυς Χρηστίδου; Έχουμε ακριβώς το νούμερο βαφής της!

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν εδώ στο TLIFE είναι τι νούμερο βαφής χρησιμοποιεί η Σίσσυ Χρηστίδου. Λοιπόν, υπάρχει επίσημη απάντηση γι' αυτό πάρε χαρτί και στιλό!Η είδηση ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πλέον ένα από τα δύο πρόσωπα της L\'Oreal Paris για την βαφή L'Oreal Excellence και τις σοκολατί αποχρώσεις έφτασε στα αυτιά μας από το καλοκαίρι. Και φυσικά, στο γράψαμε (τσέκαρε εδώ το beauty νέο). Και τώρα έφτασε στα χέρια μας και η συσκευασία που μπορείς να βρεις κι εσύ ώστε να κάνεις το χρώμα των μαλλιών της Σίσσυς.

Σελίδες