Αύγουστος 2012

Το πιο θανατηφόρο φίδι στον κόσμο ταξίδεψε από την Ινδία… με πλοίο!

Σοκ έπαθαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου άγριων ζώων του Έσσεξ, όταν αντίκρισαν ένα δηλητηριώδες φίδι μέσα σε φορτηγό πλοίο.
Η επικίνδυνη οχιά ταξίδεψε μέσα σε κοντέινερ από την Ινδία στο Tilbury Docks.
Το συγκεκριμένο είδος οχιάς θεωρείται από τα πιο δηλητηριώδη, επιθετικά και επικίνδυνα φίδια για τον άνθρωπο.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το ερπετό είναι υπεύθυνο για τους περισσότερους θανάτους ανθρώπων καθώς ζει κοντά σε κατοικημένες περιοχές, αναφέρει το newsbomb.gr

Βιβλίο εγείρει ερωτήματα για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν

Βιβλίο εγείρει ερωτήματα για τον θάνατο του Μπιν ΛάντενΑ.Ρ.Τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν από τους κομάντος του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ; Εκτελέστηκε εν ψυχρώ ή σκοτώθηκε επειδή απείλησε τη ζωή των Αμερικανών; Οι καταγραφές ενός αυτόπτη μάρτυρα, ενός από τους επίλεκτους άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, του Ματ Μπισονέτ, αλλάζουν τα μέχρι σήμερα γνωστά και καταρρίπτουν την επίσημη εκδοχή.Στο βιβλίο του «No Easy Day» (Διόλου Εύκολη Ημέρα) που υπογράφει με το ψευδώνυμο Μαρκ Οουεν, ο Μπισονέτ ξετυλίγει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας λεπτό προς λεπτό.

Ηρθε ο Καρντάσιο για Αστέρα

 

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ματίας Καρντάσιο για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ουρουγουανός μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

 

Πώς θα διαχωριστεί το χαράτσι των ακινήτων από τον ...

Την αποκοπή του χαρατσιού των ακινήτων από το λογαριασμό της ΔΕΗ μπορούν να εξασφαλίσουν - υπό προϋποθέσεις - οι φορολογούμενοι βάσει νέας εγκυκλίου του υπουργείου Οικονομικών.Σύμφωνα με νέες διευκρινίσεις που στάλθηκαν χθες στις εφορίες, στην περίπτωση που ο υπόχρεος επιθυμεί, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, να αποκοπεί το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών (ΕΕΤΗ∆Ε) από τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, θα πρέπει να προσέλθει στην αρμόδια ∆.Ο.Υ., να υποβάλλει αίτηση και να πληρώσει την τρέχουσα και τις τυχόν ληξιπρόθεσµες δόσεις του έτους 2012.Με την υπο

Ο Έβρος είναι η κύρια πηγή εισόδου λαθρομεταναστών ...

Παρά τα δραστικά μέτρα της κυβέρνησης, η είσοδος των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς  Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στην Βουλή με ημερομηνία 23.8.2012, ο Έβρος αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα καθώς κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, ο αριθμός μόνο των συλληφθέντων έχει σχεδόν τριπλασιαστεί σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011.Ο κ.

Περισσότερες από 80 πύρινες εστίες σε όλη τη χώρα

Περισσότερες από 80 πύρινες εστίες σε όλη τη χώραΤου Κωστα OνισενκοΣημαντικές ζημιές σε τουλάχιστον τρία σπίτια προκάλεσε η πυρκαγιά που μαινόταν χθες στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Η φωτιά απείλησε τον οικισμό Ριβιέρα καίγοντας μάλιστα τα πρώτα σπίτια, ενώ όλος ο οικισμός εκκενώθηκε. Πρόκειται κυρίως για εξοχικές κατοικίες. Κοντά από κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει ζημιές, πέρασε και η μεγάλη δασική πυρκαγιά που έκαιγε μέχρι αργά χθες το βράδυ στη Λυκόχια Αρκαδίας, στη Μεγαλόπολη.

Επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής προς τον υπ. ...

Η επίκαιρη ερώτηση που ακολουθεί θα συζητηθεί την Πέμπτη στην αίθουσα της ολομέλειας της βουλής:ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον κύριο Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του ΠολίτηΘέμα: Αλλοδαπά τάγματα εφόδου υπό το πρόσχημα «αντιρατσιστικού» συλλαλητηρίου ξυλοκόπησαν βάναυσα πολίτεςΤην Παρασκευή 24.08.2012 στην Αθήνα ξυλοκοπήθηκαν αγρίως πολίτες από ακραίους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Επίσημο! Η Αλβανία κατέχει ελληνικά εδάφη!

Ένα σπάνιο ιστορικό ντοκουμέντο: Το 1931 ο Βασιλιάς της Αλβανίας Ζώγου παραδέχεται ότι στο βασίλειο του έχει και ελληνικά εδάφη. Συνέντευξη του Βασιλιά της Αλβανία Αχμέτ Ζώγου στην ημερήσια αθηναϊκή εφημερίδα "Ελληνική" της 15 Μαρτίου 1931, με τίτλο "Με τον Βασιλέα Ζώγου. Δια την πολιτικήν της Αλβανίας και τας σχέσεις με την Ελλάδα", και υπότιτλο "Μία σπουδαιοτάτη συνέντευξις", φιλοξένησε σήμερα η ημερήσια αλβανική εφημερίδα «Shekulli» (αιώνας) στην οποία ο Αλβανός βασιλιάς αναφέρει:«Πρέπει να γνωρίζετε οι Έλληνες, ότι εγώ εμφορούμαι από τα πλέον φιλικότερα αισθήματα δια την Ελλάδα.

Σελίδες