Ιούλιος 2012

ChL: Βήμα πρόκρισης για Ντιναμό Κιέβου

Οι ουκρανοί πήραν ελαφρώς το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση και για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, που διαμόρφωσε στο 49' ο Σάκεν. Μόλις επτά λεπτά αργότερα η Ντιναμό ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αϊμερς, ενώ στο 69' ο Ιντέγιε διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Θέλει να σκοράρει στη Wall Street

Το ντεμπούτο της στις αγορές προετοιμάζει η Manchester United, η αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που έχει κατακτήσει 19 εθνικά πρωταθλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, οι επαφές με επενδυτές έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη Manchester United να στοχεύει στην άντληση 300 εκατ. δολαρίων (244 εκατ. ευρώ) από τη δημόσια εγγραφή της στη Wall Street. Oι οπαδοί της ομάδας έχουν διπλασιαστεί την τελευταία πενταετία, φθάνοντας τα 659 εκατ. άτομα λόγω της μεγάλης απήχησης στην Ασία.

Kύπρος: Διάσταση απόψεων με την τρόικα

Η υπουργός Εργασίας της Κύπρου Σωτηρούλα Χαραλάμπους, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, δήλωσε ότι υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις, τόσο όσον αφορά τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας, όσο και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Συρία:Περίπου 200.000 άμαχοι έχουν εγκαταλείψει το Χαλέπι

Η επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων των Ηνωμένων Εθνών, Βάλερι 'Ειμος, δήλωσε: «Καλώ όλες τις πλευρές να μην έχουν ως στόχο τους αμάχους και να επιτρέψουν την ασφαλή πρόσβαση στις ανθρωπιστικές οργανώσεις που μεταφέρουν επείγουσα και αναγκαία βοήθεια σε όσους έχουν παγιδευτεί στις συγκρούσεις».

Νόμιζε ότι θα... γεννήσει στο Λονδίνο

Η ιστορία της μάλλον επιβεβαιώνει το πάλαι ποτέ μότο των Ολυμπιακών, περί της «σημασίας της συμμετοχής και όχι της νίκης», διά στόματος του Γάλλου Πιερ Ντε Κουμπερτέν. Η Νουρ Σουριάνι Μοχάμεντ Ταΐμπι έγινε η γυναίκα με την πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη στην ιστορία των Αγώνων, καθώς αγωνίστηκε 8 μηνών έγκυος! Η σκοπεύτρια από τη Μαλαισία (πρώτη γυναίκα που μετέχει σε Ολυμπιακούς για τη χώρα της και σε ένα θεωρούμενο αντρικό αγώνισμα) κατετάγη 34η προχθές στα 10 μ. του αεροβόλου τουφεκιού και αποκλείστηκε από τον τελικό.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας επισκέπτεται ...

Την Τρίτη ο υπαρχηγός του γενικού επιτελείου των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, ο ταξίαρχος Μασούντ Τζαζαγερί προειδοποίησε ότι οι σύμμαχοι της Συρίας "δεν θα επιτρέψουν αλλαγή του καθεστώτος" στη Δαμασκό και "θα καταφέρουν αποφασιστικό πλήγμα στους εχθρούς" σε περίπτωση ξένης επέμβασης στη σύγκρουση αυτή.

Ενίσχυση για τον Φωκικό του Βαζέχα

Ο 21χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Φωκικό επαγγελματικό συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας, που διεξάγεται στο Πήλιο. "Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών νεαρών ποδοσφαιριστών, ο προπονητής της ομάδας Κριστόφ Βαζέχα εισηγήθηκε την απευθείας μεταγραφή στην αντρική ομάδα του Αλέξανδρου Ρεντζή. Ο 21 ετών παίχτης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, υπέγραψε με τον Φωκικό επαγγελματικό συμβόλαιο και θα συμμετέχει στην προετοιμασία που θα διεξαχθεί στο Πήλιο.

Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών δήλωσε: ...

Ο κ. Σιαρλή σχολίαζε σημερινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία στη χθεσινή κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση της τρόικας με την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου, κάλεσε όλους να συνειδητοποιήσουν ότι τα μέτρα θα προκαλέσουν πόνο, αλλά θα είναι ηπιότερα σε σχέση με την Ελλάδα. Τόνισε, μάλιστα, ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι χρόνια ύφεσης και προειδοποίησε ότι αν το μνημόνιο δεν συμφωνηθεί, υπάρχει ενδεχόμενο στάσης πληρωμών μετά τον Οκτώβριο.

Κατσαβάκης: Ερχεται ο Πουλίδο, περιμένουμε Χαριστέα

Ο έλληνας προπονητής επιβεβαίωσε την μεταγραφή του Πουλίδο και τόνισε πως ο Αρης περιμένει την απάντηση του Αγγελου Χαριστέα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. "Με τις συνθήκες που επικρατούσαν, θα έλεγα ότι το συμπέρασμά μας είναι θετικό. Είναι πολύ κουρασμένα τα παιδιά και πολλά από αυτά είναι νέα. Κορμός δεν υπάρχει. Προσπαθήσαμε μέσα από τις προπονήσεις να συμμαζευτούμε από πλευράς τακτικής. Παρά τη ζέστη, τα παιδιά έκαναν ψηλά την άμυνα. Στη φάση του γκολ αιφνιδιαστήκαμε. Δεν κινδυνέψαμε γενικά και αυτό είναι το ευχάριστο.

Γερμανοί πολιτικοί επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους

Την Ελλάδα επέλεξαν ως τόπο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάποιοι Γερμανοί πολιτικοί προκειμένου να στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης. Οπως η βουλευτής των Πρασίνων Μπεάτε Μίλερ-Γκέμεκε η οποία έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν τη χώρα μας. «Οταν άκουσα ότι ο αριθμός των τουριστών στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 50% ήταν για μένα αυτονόητο ότι θα πάω στην Ελλάδα», είπε η Γερμανίδα πολιτικός στην Deutsche Welle.Αυτός ήταν ο λόγος για να πάει στην Ελλάδα και ο Ρίχαρντ Πέτερλε, βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς, ο οποίος θα ταξιδέψει με την οικογένειά του στην Κρήτη.

Σελίδες