Ιούνιος 2012

Ευρωπαϊκό Ελσίνκι: Χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ η Κυριακοπούλου

Το πρώτο μετάλλιο (χάλκινο) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Ελσίνκι χάρισε η Νικόλ Κυριακοπούλου στην Ελλάδα, καθώς πήρε την τρίτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ με άλμα στα 4.60μ.

Ψυχρολουσία για τον Τ.Βοσκόπουλο οι αποφάσεις του ...

Το ΣτΕ απέρριψε τους ισχυρισμούς του κ. Βοσκόπουλου για το τεκμήριο διαβίωσής του για το έτος 1994, το οποίο συναρτάται με τα διαμερίσματα που δήλωνε ως κύρια κατοικία και εξοχική. Ειδικότερα, το Β΄ Τμήμα του Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε πως οι δαπάνες του καλλιτέχνη για τη διαμονή του ιδίου και μελών της οικογενείας του σε πολυτελή μπανγκαλόου του «Αστέρα», στη Βουλιαγμένη, με ημερήσιο ενοίκιο 400.000 δραχμές (1.173,8 ευρώ) αλλά και τα μισθώματα των διαμερισμάτων επί των οδών Στησιχόρου και Ηρώδου του Αττικού, υπερέβαιναν τα δηλωθέντα από τον τραγουδιστή εισοδήματα.

Γιουνκέρ: «Υπό προϋποθέσεις μπορούμε να ...

Όπως ανέφερε ο Γιούνκερ η ιταλο-ισπανική λύση τραπεζών δεν μπορεί μεν να εφαρμοσθεί στην Ελλάδα, καθώς η χώρα μας έχει ενταχθεί σε καθεστώς μνημονίου, αλλά αν η Ελλάδα βρεθεί σε μια ανάλογη θέση με εκείνη της Ιταλίας και της Ισπανίας τότε βέβαια η λύση θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα.

Γυμνάζεσαι; Τότε, αυτή η δίαιτα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το τέλειο σώμα...

Στο πρώτο εικοσάλεπτο αφού τελειώσεις την άθληση, θα πρέπει να καταναλώσεις ένα γεύμα που θα καλύψει τις ενεργειακές σου ανάγκες και δή τις ανάγκες σε υδατάνθρακες. Είναι λαθεμένη άποψη, να πιστεύεις ότι αν καταναλώσεις κάτι μετά την γυμναστική θα πάρεις πίσω όσες θερμίδες έκαψες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να διατηρήσεις τον μεταβολικό σας ρυθμό σε υψηλά επίπεδα, θα πρέπει να τροφοδοτήσεις τους μύες με την ενέργεια την οποία δαπανήσαν, ώστε να παραμείνει σε ικανοποιητική τιμή η άλιπη μυώδης μάζας!

Ζωντανός ο άνδρας που έπεσε από την Ακρόπολη (upd)

Οι διασώστες όμως που τον πλησίασαν διαπίστωσαν πως ήταν ζωντανός και σήμαναν συναγερμό. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν ως το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Έργο αξίας 2,9 δισ δολαρίων πήρε η ...

Το συνολικό ύψος της σύμβασης φτάνει τα 2,9 δις δολάρια. Η κοινοπραξία ADAC πρόκειται να ξεκινήσει την κατασκευή του έργου μέσα στους επόμενους τρείς μήνες και να παραδώσει το έργο το 2017. Ο νέος τερματικό σταθμός θα εξυπηρετήσει

Nεαρός Βρετανός πρωταθλητής νεκρός σε πισίνα στην ...

Tον γύρο της Μεγάλης Βρετανίας με δεκάδες δημοσιεύματα και δηλώσεις συναθλητών του, κάνει η είδηση του θανάτου ενός 22χρονου επαγγελματία τζόκεϊ στην Κέρκυρα. Ο Κάμπελ Γκίλις, ο οποίος έκανε ολιγοήμερες διακοπές, έχασε τη ζωή του, σε ατύχημα, σε πισίνα στον Κάβο της Κέρκυρας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας «Lucinda Russell yard» στη Σκωτία, στην οποία ανήκε ο αναβάτης, τραγική ειρωνεία είναι ότι είχε έρθει στην Κέρκυρα προκειμένου να ξεκουραστεί μερικές ημέρες με την ευκαιρία των αυριανών γενεθλίων του.

Eπιθετική στάση έναντι των δανειστών ζητεί η Χρυσή Αυγή

αντιμετώπιζαν μία πραγματικά εθνική ηγεσία και όχι αυτούς που έφεραν στη χώρα τον εφιάλτη του μνημονίου και κλείνοντας υποστηρίζει ότι «μοναδική λύση στην ελληνική κρίση» είναι «η απόρριψη των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών και η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή, με πρώτη προτεραιότητα την εκμετάλλευση των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων».

Θέλει Μάντζουκιτς η Μπάγερν

Οι καλές εμφανίσεις του Μάριο Μάντζουκιτς με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, αλλά και της Εθνικής Κροατίας, τον... οδήγησαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπάγερν Μονάχου.

Σελίδες