Σοκ στη Ρόδο με άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη μία 34χρονη γυναίκα, απο τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Η 34χρονη γυναίκα παρουσιάστηκε αιμόφυρτη στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου για να καταγγείλει το γεγονός. Την προηγούμενη μέρα το πρωϊ, ο πρώην σύζυγος της, αποφάσισε να την επισκεφτεί το διαμέρισμα όπου διαμένει η ίδια.

Λίγα λεπτά μετά απο την είσοδο του πρώην άντρα της στο σπίτι, άρχισαν να λογομαχούν. Η συζήτηση συνεχίστηκε σε πολύ έντονο ύφος, μέχρι που ο εξαγριωμένος πρώην σύζυγος αρπάξε ένα ξύλο απο το τζάκι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα και την χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι και τα πλευρά, αφήνοντας την χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα και μετά αποχώρησε, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Όταν η γυναίκα επανέκτησε τις ασθήσεις της και συνειδητοποίησε τί ακριβώς είχε γίνει, μάζεψε όσο κουράγιο της είχε απομείνει και πήγε στο τμήμα να κάνει καταγγελία. Η εικόνα της σόκαρε τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τους γιατρούς που την παρακολοθούν, μιάς και η άτυχη 34χρονη κατέληξε να έχει αρκετά κατάγματα και ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι.

Tags: