Οικιακή βοηθός προσπάθησε να αποκεφαλίσει τρίχρονο.

Άσχημη αντίδραση πέραν του αναμενόμενου παρουσίασε μία οικιακή βοηθός στη Σαουδική Αραβία, η οποία επιχείρησε να κόψει το κεφάλι του τρίχρονου γιου της οικογένειας κι αυτό επειδή δεν της προσέφεραν την αύξηση που ζήτησε.

Η δράστιδα εργαζόταν για την εν λόγω οικογένεια περίπου 3 μήνες προτού ζητήσει να της διπλασιάσουν το μισθό καθώς θεωρούσε πως τα καθήκοντα της θα έπρεπε να αμοιφθούν αναλόγως.

Όταν όμως έλαβε αρνητική απάντηση σχετικά με την αύξηση, τότε προχώρησε στο αδιανόητο και επιχείρησε να βλάψει το γιο της οικογένειας ως αντίτιμο. Περίμενε μέχρι να πέσουν όλοι στο σπίτι για ύπνο και τότε βρήκε την ευκαιρία, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δωμάτιο του τρίχρονου.

Οι φωνές και τα ουρλιαχτά του μικρού αγοριού ξύπνησαν τους γονείς που έντρομοι έτρεξαν και βρήκαν το παιδί τους αιμόφυρτο και την οικιακή βοηθό να προσπαθεί να αποδράσει απο το παράθυρο.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ το παιδί παραμένει στο νοσοκομείοτου Ριαντ, καθώς φέρει τραύματα στο λαιμό, το στόμα, τα αυτιά και τον ώμο του.

Tags: