Μαζί με το οικόπεδο...πούλησαν και το δρόμο!

Χαμός στα Τρίκαλα με την απόφαση να πουληθεί ένα οικόπεδο έκτασης 1 στρέμματος στο Βαλτινό, γνωστό επίσης με την ονομασία «Γαλατάδικο».

Σήμερα λοιπόν που άνοιξαν οι προσφορές που είχαν κατατεθεί απο υποψήφιους αγοραστές ακίνητης περιουσίας, μεταξύ άλλων, και για το εν λόγω οικόπεδο, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν προς ένδειξη διαμαρτυρίας, έχοντας μάλιστα μαζί τους τη δημοτική παράταξη «Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» του Δήμου Τρικκαίων.

Ο λόγος είναι φυσικά πολύ απλός. Μαζί με την πώληση του οικοπέδου, η οποία άγγιξε τα 32.000 ευρώ, ο αγοραστής «παίρνει» και τον κεντρικό δρόμο του Βαλτινού, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά. Αυτό αυτόματα του δίνει το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμεί, να τοποθετήσει διόδια σε αυτό το σημείο, αφού περνάει μέσα απο την ιδιοκτησία του.

Αυτή είναι η σκέψη που έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους της περιοχής και ελπίζουν πως, με αυτή τους την παρέμβαση, θα αποφύγουν τα χειρότερα. Τα έξοδα στα οποία θα μπουν όλοι όσοι αναγκάζονται να περνάνε απο εκείνο τη σημείο αρκετές φορές την ημέρα, θα είναι τρομακτικά.

Tags: