Επέστρεψαν στις προπονήσεις Λόρενς και Βιβιάν

 

Οι Βίβιαν και Λόρενς επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Παρασκευής, στο οποίο δεν συμμετείχε ο Πάμπλο Γκαρσία

 

Στη... βάση τους ο Λίαμ Λόρενς και Ματέους Βιβιάν. Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη (είχαν φύγει για να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα) και συμμετείχαν στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ που έγινε την Παρασκευή (17/8).
Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση για τον βραζιλιάνο αμυντικό, ενώ κατά τα άλλα στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε μόνο ο Πάμπλο Γκαρσία που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Τον ουρουγουανό ο Γιώργος Δώνης τον περιμένει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Αυστριακούς, την ίδια ώρα βέβαια που έχει στο μυαλό του να ανεβάσουν στροφές τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/8) ήταν αρκετά επίπονο, ο Δώνης "έτρεξε" τους παίκτες του, υπήρχε ένταση ενώ δόθηκε βάρος στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.
Δευτέρα (20/8) τα εισιτήρια με Ραπίντ
Να σημειωθεί πως όπως ανακοίνωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ "για τον αγώνα με την SK Rapid Wien που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Πέμπτη 23 Αυγούστου στις 21:30, τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, μέχρι και την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, από τις 09:00 έως τις 18:00, ενώ την Πέμπτη θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα...
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 35 ευρώ
Θύρες 2, 3: 30 ευρώ
Θύρες 5, 6: 20 ευρώ
Θύρες 4, 4α: 15 ευρώ
Θύρες 7, 7α: 15 ευρώ
VIP 3ου: 120 ευρώ
VIP 4ου: 80 ευρώ".