Έρευνα για το 54122 και συμπεράσματα

Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα από αναγνώστες μας που αφορούν το 54122. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια σχετική έρευνα "εκ των έσω" και να σας πούμε τα συμπεράσματα μας.

Έτσι λοιπόν γράφτηκα κι εγώ στο www.ellinespadou.com. Μετά από λίγα λεπτά μου ήρθε ένα μήνυμα με τον κωδικό ενεργοποίησης και άλλο ένα μήνυμα με τις χρεώσεις. Αφού ολοκλήρωσα το προφίλ μου περίμενα κάποιες μέρες και μου ήρθαν κάποια μηνύματα από κάποιες κοπέλες. Μου έρχονταν βέβαια και κάποια μηνύματα που φαίνοταν πως ήταν αυτοματοποιημένα, καθώς επίσης αρκετές φορές τα άτομα με τα οποία συνομιλούσα προσπαθούσαν να μου στείλουν κάποια στοιχεία τους (πχ το τηλέφωνο τους), μου έρχοταν αστεράκια. Αυτές ήταν οι 2 κύριες απορίες που μου δημιουργήθηκαν και τις κράτησα για να ρωτήσω σχετικά και να πάρω πληροφορίες. Τελειώνοντας την έρευνα μου έκανα ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να μου λύσουν τις απορίες μου και να διαγραφώ.

Οι απαντήσεις που έλαβα ήταν οι εξής:
Όσον αφορά τα αυτοματοποιημένα μηνύματα, ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε μου ανάφερε πως κατά καιρούς στέλνονται μηνύματα από το σύστημα, για να φέρουν σε επαφή χρήστες που αναγνωρίζει το σύστημα βάση των προφίλ τους, πως έχουν κοινά στοιχεία και ενδιαφέροντα.
Όσονα αφορά τα αστεράκια όταν προσπαθούσε κάποιος από τους συνομιλητές μου να μου στείλουν κάποια στοιχεία τους, ο υπάλληλος μου εξήγησε πως βάση της Ελληνικής και της Ευρωπαικης νομοθεσιας περί προσωπικών δεδομένων, κάποια στοιχεία όπως αριθμοί τηλεφώνου, επίθετα, συγκεκριμένες διευθύνσεις κλπ. δεν επιτρέπεται να μεταδίδονται και το σύστημα αυτοματα τα αντικαθιστά με αστεράκια.

Αφού απαντήθηκαν οι απορίες που είχα, ζήτησα να διαγραφώ από την υπηρεσία του 54122 και μου επιβεβαίωσε ο υπάλληλος πως θα πραγματοποιούταν μέσα στα επόμενα 5 λεπτά. Για να το επιβεβαιώσω, μετά από κανά 10λεπτο, προσπάθησα να μπω στο www.ellinespadou.com και να δω το προφίλ μου, και διαπίστωσα πως δε μπορούσα να μπω, μου έγραφε πως δεν υπάρχει το όνομα χρήστη που πληκτρολογούσα. Οπότε θεωρώ πως η διαγραφή πραγματοποιήθηκε και δεν μου έχει ξαναέρθει κανένα μήνυμα μέχρι στιγμής.

Σαν συμπέρασμα το μόνο που μπορώ να πω είναι τα γεγονότα όπως σας τα ανάφερα. Αν αξίζει η όχι να πληρώσετε για να κάνετε μια γνωριμία αυτό είναι στη δική σας κρίση. Δεν προχώρησα σε κάποιο ραντεβού με καμία από τις κοπέλες που μίλησα γιατί δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Tags: