Δεκέμβριος 2017

Οι δωρεές του 54122

Αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο, θα βρει πολλές υπηρεσίες που παρέχονται από πενταψήφιους αριθμούς οι οποίοι είναι υψηλής χρέωσης.

Πολλοί διαμαρτύρονται ότι έχασαν πολλά χρήματα χρησιμοποιώντας το 54122, μια υπηρεσία του EllinesPadou, ενώ ήταν ενήμεροι για τις χρεώσεις αυτές όπως και εγώ που είμαι επίσης χρήστης της υπηρεσίας.

Αυτό για το οποίο δεν είχα ιδέα και έμαθα μόλις πρόσφατα, είναι οτι η Teligron, η εταιρεία που το διαχειρίζεται, διαθέτει κάθε μήνα ένα ποσοστό των κερδών από τα SMS, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα κυρίως για άρρωστα παιδιά.

Σοκ στον Όλυμπο: Ο 26χρονος Ηλίας σκοτώθηκε για να σώσει το φίλο του!

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Όλυμπο, όταν ένας από τους δύο φίλους που είχαν πάει για ορειβασία, ανασύρθηκε νεκρός από χαράδρα 200 μέτρων!

Από ότι φαίνεται ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος είχε ξαναπάει άλλες 2 φορές σε αυτό το μέρος, σκοτώθηκε, προσπαθώντας να βοηθήσει το φίλο του που είχε γλιστρήσει πρώτος στη χαράδρα. Δυστυχώς αυτός έπεσε ακόμη πιο βαθιά και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του.

Τι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι, χωρίς λόγο!

Εγκατάλειψη νεογέννητου έξω από σχολείο!

Διάβασα ένα άρθρο νωρίτερα, για ένα βρέφος λίγων ημερών, που το εγκατέλειψαν στα σκαλιά ενός σχολείου, στα βόρεια προάστια.

Ευτυχώς η μικρή αυτή ψυχούλα, ήταν καλά στην υγεία της.

Δε μπορώ όμως να μην αναρωτηθώ, τι ήταν αυτό, που οδήγησε μια μάνα, να εγκαταλείψει το λίγων ημερών μωρό της.

Σε τι απελπισία και άσχημη ψυχολογική κατάσταση θα πρέπει να ήταν.

Πόσο κρίμα όμως! Να υπάρχουν τόσες γυναίκες που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκτήσουν ένα παιδί και απο την άλλη κάποιες, για τους δικούς τους λόγους, τα εγκαταλείπουν στο άγνωστο.

Έβαλε φωτιά στην πτέρυγά του χθες βράδυ ο Νίκος Μαζιώτης

Ξεφεύγει πλέον η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού για τα δυο μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα που βρίσκονται σε απεργία πείνας εδώ και 25 μέρες διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης, για τα επισκεπτήρια μεταξύ τους αλλά και με το παιδί τους, ζητώντας και την απόσυρση διατάξεων του νέου σωφρονιστικού κώδικα.