Νοέμβριος 2017

Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν την Παρασκευή λόγω Πολυτεχνείου

Μετ' εμποδίων θα γίνονται αύριο Παρασκευή από το απόγευμα οι μετακινήσεις με το μετρό, καθώς θα αρχίσουν να κλείνουν σταδιακά σταθμοί, με εντολή της Αστυνομίας, λόγω της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Έτσι, ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει από τις 15.00, ενώ στις 17:00 θα κλείσουν οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός».

Έρχεται νέα χαλάρωση των capital controls - Τι θα αλλάξει

Σε νέα χαλάρωση των capital controls αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση. Κατα τις πληροφορίες θα επιτρέπεται πλέον το άνοιγμα λογαριασμού στα φυσικά πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν διέθεταν τραπεζικό λογαριασμό, όψεως ή καταθετικό, καθώς και η προσθήκη συνδικαιούχου σε λογαριασμό, μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη (Customer ID) σε τράπεζα.

Πώς ξεκίνησε η φημολογία ότι στις 4 Νοεμβρίου θα ξεσπάσει εμφύλιος στις ΗΠΑ

Για μια βίαιη εξέγερση αντιφασιστικών ομάδων που θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου και θα εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο προειδοποιούν εδώ και εβδομάδες μέλη της «νέας ακροδεξιάς», παρ’ όλο που οι αντιφασιστικές οργανώσεις διαβεβαιώνουν πως δεν προετοιμάζουν ούτε καν διαμαρτυρία.

Η φημολογία για την εξέγερση, έχει ξεκινήσει να «ταξιδεύει» μέσω social media από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Σε κάποιες ιστοσελίδες μάλιστα υπάρχουν αναρτήσεις οι οποίες ενημερώνουν τους αναγνώστες πως οι αντιφασιστικές ομάδες «σχεδιάζουν να σκοτώσουν κάθε ψηφοφόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Συντηρητικό και κάτοχο όπλου».