Ιανουάριος 2017

Κλειστοί το Σαββατοκύριακο τρεις σταθμοί του μετρό

Κλειστοί θα παραμείνουν το Σάββατο και την Κυριακή οι σταθμοί του μετρό, «Ομόνοια» (γραμμή 1 και 2), «Σταθμός Λαρίσης» και «Δάφνη» της γραμμής 2, λόγω τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι συρμοί θα διέρχονται από τους συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς στάση.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΑΦΝΗ

Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο

Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του ο ηλικιωμένος, ο οποίος λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο στο δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, καθώς βρισκόταν σε κοντινή απόσταση -αν και δεν εφημέρευε-, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον ίδιο.

Ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε, καθώς επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο, λίγα μέτρα από το νοσοκομείο.

Περαστικοί έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ενώ ο ίδιος βρισκόταν αναίσθητος στο έδαφος.

Προσπάθησαν να ληστέψουν την γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος»

Με άδειες χέρια έφυγαν επτά κουκουλοφόροι, οι οποίοι επιχείρησαν να ληστέψουν τα ξημερώματα της Τρίτης τα κεντρικά γραφεία της Γαλακτοβιομηχανίας 'Όλυμπος' στο Καπανδρίτι και συγκεκριμένα στο 27ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα και τους υπαλλήλους που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο κτίριο, προσπάθησαν να εισέλθουν στα κεντρικά γραφεία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 02.30 τα ξημερώματα.

Ο χιονιάς φέρνει αυξήσεις έως 200% σε φρούτα και λαχανικά

Η επέλαση του χιονιά στη χώρα μας προκάλεσε πολλά προβλήματα και μπορεί να τα περισσότερα να εξομαλύνονται αφού υποχωρεί ο παγετός, ωστόσο οι τιμές στα φρούτα και τα λαχανικά αναμένεται να φτάσουν στα ύψη.

Ήδη καταγράφονται τσουχτερές ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά, που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν και το 200% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τα στοιχεία δείχνουν πως στα οπωροκηπευτικά του χειμώνα, η συγκομιδή έχει σταματήσει µε αποτέλεσμα να δημιουργείται έλλειμμα στην αγορά.

Από πολλαπλές προσκρούσεις σωμάτων με τη γη η δημιουργία της Σελήνης ;

Ισραηλινοί επιστήμονες αναβίωσαν μια παλαιότερη θεωρία, σύμφωνα με την οποία η Σελήνη σχηματίσθηκε όχι μετά από μία και μοναδική πρόσκρουση ενός μεγάλου ουράνιου σώματος στη Γη πριν από περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, αλλά μετά από απανωτές προσκρούσεις περισσότερων σωμάτων.

Σύμφωνα με το εναλλακτικό μοντέλο των πολλαπλών προσκρούσεων, αρκετά ουράνια σώματα, κάποια μεγάλα όσο ο 'Αρης, έπεσαν κάποτε πάνω στον πλανήτη μας. Από τις προσκρούσεις αυτές, δημιουργήθηκαν αρκετά μικρά φεγγάρια, τα οποία τελικά συνενώθηκαν για να σχηματίσουν ένα μεγαλύτερο, τη σημερινή Σελήνη.

Περισσότεροι από 400 νεκροί από τροχαία την Πρωτοχρονιά!

Περισσότεροι από 400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που έγινε στο οδικό δίκτυο της...

Έβγαλε πιστόλι γιατί του φάνηκε φουσκωμένος ο λογαριασμός!

Συνελήφθη στην Καβάλα ένας 31χρονος Αλβανός διότι μετέβη σε κατάστημα εστίασης και απείλησε με πιστόλι κρότου - αερίου την 57χρονη υπεύθυνη, διαμαρτυρόμενος για τον λογαριασμό που είχε πληρώσει λίγη ώρα νωρίτερα. 

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.