Ιούνιος 2016

Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ξυλόκαστρο

Ακόμη ένα αιματηρό οικογενειακό περιστατικό σημειώθηκε στην Κορινθία. Ένας 66χρονος πατέρας, μαχαιρώθηκε από τον 30χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthos tv, o 30χρονος προσπάθησε να καρφώσει το μαχαίρι στην κοιλιά του πατέρα του όταν εκείνος έβαλε μπροστά στο μαχαίρι το χέρι του με αποτέλεσμα να κοπούν τα δάχτυλά του.

Ο 66χρονος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Νέο σχέδιο για την έκταση του Αστέρα Βουλιαγμένης

Με πολλές βελτιώσεις κατατέθηκε και πάλι στο Συμβούλιο της Επικρατείας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την έγκριση του ειδικού σχεδίου χωρικής ανάπτυξης δημοσίου ακινήτου, την τροποποίηση του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλεως της Βουλιαγμένης στην έκταση του Αστέρα Βουλιαγμένης και τον καθορισμό χρήσεων γης και όρων δόμησης, όπως και την έγκριση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ΕΣΧΑΔΑ.

Tags: 

Έκαψαν κλεμμένο ταξί στην Επανομή

Στις φλόγες τυλίχτηκε στις 00.30 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ένα ταξί, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο κάμπινγκ της Επανομής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα είχε κλαπεί νωρίτερα, με τους δράστες να του βάζουν φωτιά προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Seleo.gr

Tags: 

Μετέφερε τον λαθραίο καπνό με τη μοτοσικλέτα

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής ένας 65χρονος σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κιλά καπνός, ο οποίος δεν έφερε την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, στην κατοικία του 65χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Tags: 

Μαθήτρια δημοτικού χτυπήθηκε άγρια από τον πατριό της, μέσα στο σχολείο της

Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα στο Ηράκλειο από το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Οι ενδοοικογενειακές εντάσεις μεταφέρθηκαν στο χώρο του σχολείου, και ένας άνδρας δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει την κόρη της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο, μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών της και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή, όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίστηκε.

Tags: