Απρίλιος 2016

Σώθηκαν έπειτα από κατάποση ποντικοφάρμακου τα δίδυμα στο Αγρίνιο

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, τα δύο αδελφάκια μόλις 14 μηνών, η ζωή των οποίων βρέθηκε σε κίνδυνο, όταν κατανάλωσαν ποντικοφάρμακο, το οποίο βρήκαν στο συρτάρι στην κουζίνα του σπιτιού τους.

To απόγευμα της Μ. Δευτέρας σημειώθηκε το περιστατικό σε κατοικία, στο κέντρο του Αγρινίου. Οι γονείς μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ειδοποιήσαν το ΕΚΑΒ και μετέφεραν τα παιδιά εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Tags: 

Κίνδυνος έκρηξης από βυτιοφόρο στην Αττική Οδό

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται από το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως επίσης και η Τεχνικοί της Αττικής Οδού, καθώς βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες με κίνδυνο να εκραγεί.

Η επιχείρηση κατάσβεσης βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ οι λόγοι της πυρκαγιάς παραμένουν ακόμα άγνωστοι. Στην έξοδο 18 της Αττικής οδού στην Παιανία, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, έχει αποκλειστεί η διέλευση των οχημάτων έως να τεθεί σε πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά.

Στο σημείο βρίσκονται 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ είναι στο συμβάν περισσότεροι από 25 άνδρες της Πυροσβεστικής.

Tags: 

Συνελήφθη για φακελάκι 600 ευρώ

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη, σήμερα το πρωί, υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής για δωροληψία.

Για τον εν λόγω κύριο, είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς υπάλληλος απαίτησε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, για να διευθετήσει επαγγελματική του εκκρεμότητα.

Σήμερα το πρωί ο καταγγέλλων παρέδωσε στον υπάλληλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του, κατά τη σύλληψη του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Tags: 

Αποχή και οι λογιστές από τα καθήκοντα τους

Τη συνέχιση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαΐου αποφάσισαν οι λογιστές, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Tags: 

Καταπλακώθηκε από τρακτέρ ένας 75χρονος στο Ηράκλειο

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης ένας άνδρας στο χωριό Ασίτες του Ηρακλείου, όταν ανετράπη το τρακτέρ στο οποίο επέβαινε.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες των γειτόνων, είχε φύγει από νωρίς το μεσημέρι από το σπίτι του, προκειμένου να επισκεφθεί τα χωράφια του και να κάνει τις αγροτικές του εργασίες.

Καθώς, άργησε να επιστρέψει στο σπίτι του, ο γιος του τον αναζήτησε πηγαίνοντας στο χωράφι να τον βρει. Εκεί αντίκρυσε τον πατέρα του στο έδαφος καταπλακωμένο από το τρακτέρ του.

Tags: 

Κρεμάστηκε 21χρονος σε δέντρο έξω από τον Αμπελώνα

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας νεαρός ηλικίας μόλις 21 ετών, ο οποίος κρεμάστηκε σε δένδρο έξω από τον Αμπελώνα.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 2ο χιλιόμετρο Αμπελώνα – Γυρτώνης όπου βρέθηκε ο νεαρός Ρουμάνικης καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνταν από τους οικείους του από το περασμένο Σάββατο.

Tags: 

Τραυματίστηκε λιμενικός από εκπυρσοκρότηση του όπλου του

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύεται ο 47χρονος λιμενικός που το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο λιμεναρχείο Νάξου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας τραυματίστηκε σοβαρά, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο 47χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του παραμένει ακόμα κρίσιμη.

Tags: 

Αναστατώθηκαν στα Εξάρχεια από πυροβολισμούς

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή των Εξαρχείων, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αστυνομικοί καταδίωξαν τρεις άνδρες, οι οποίοι επιχείρησαν νωρίτερα να φορτώσουν κλεμμένη μηχανή σε όχημα στη συμβολή της Κουντουριώτου με τη Νοταρά. Οι δράστες εντοπίστηκαν στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Ρεθύμνης. Ο οδηγός του οχήματος άνοιξε πυρ κατά του περιπολικού, το οποίο και εμβόλισε στην προσπάθειά του να διαφύγει μαζί με τους συνεργούς του.

Tags: 

Οπλοφορούσε πεζός ένας 50χρονος στη Λαμία

Ένας άνδρας, ηλικίας 50 ετών το βράδυ της Τρίτης έκανε βόλτα στην πόλη της Λαμίας με ένα πιστόλι στα χέρια, τρομάζοντας όσους τον είδαν μέσα στο σκοτάδι. Όλα έγιναν στην οδό Θερμοπυλών μετά τα μεσάνυχτα.

Θαμώνες καταστήματος εστίασης ειδοποιήσαν την αστυνομία, όταν είδαν έναν άνδρα να περνάει πεζός, έξω από το μαγαζί και να κρατάει ένα πιστόλι. Θεώρησαν πως είναι μεθυσμένος και τον παρακολούθησαν από απόσταση μέχρι να έρθει η αστυνομία, φοβούμενοι μην κάνει σε κάποιον κακό.

Tags: