Νοέμβριος 2015

Ναρκομανείς επιτέθηκαν σε αμάξι στη Λιοσίων.

Στιγμές τρόμου έζησε μία νεαρή κοπέλα η οποία δέχτηκε επίθεση απο τρεις χρήστες ουσιών που προσπάθησαν να παραβιάσουν το αμάξι της και να την ληστέψουν μέρα μεσημέρι.

Το περιστατιό συνέβη χθες τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, ενώ η 24χρονη βρισκόταν σταματημένη σε φανάρι και περίμενε τον σηματοδότη να δείξει πράσινο. Οι τρεις δράστες περικύκλωσαν το αμάξι, το οποίο ήταν 4πορτο και επιχείρησαν ο καθένας να ανοίξουν και διαφορετική πόρτα ταυτόχρονα.

Tags: 

Φρικιαστικό έγκλημα στο Bronx.

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να πάνε στην οικία της Ashleigh Wade, της 22χρονης γυναίκας που μόλις στιγμές πριν είχε σκοτώσει την καλύτερη της φίλη, μαχαιρώνοντας την μέχρι θανάτου.

Ο λόγος για την άτυχη Angelikque Sutton (αριστερά στη φωτό) η οποία ήταν 9 μηνών έγκυος και σε λίγες ημέρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της μωρό. Η Wade, όσο καιρό η φίλη της ήταν έγκυος, έλεγε πως είναι και η ίδια έγκυος.

Tags: 

35χρονος έχασε τη ζωή στο κατάστρωμα πλοίου.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ταξίδι προς την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά ένας 35χρονος άντρας ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο κατάστρωμα, λίγο πριν το πλοίο δέσει το λιμάνι της Σούδας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 35χρονου, η οποία τον συνόδευε στο ταξίδι αυτό και ήταν και εκείνη που ανακάλυψε τη σορό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το καράβι φτάσει στο λιμάνι, η γυναίκα πήγε στην καμπίνα του γιού της για να τον ξυπνήσει, όμως εκείνος δεν βρισκόταν εκεί και το κρεβάτι έδεχνε άθικτο.

Tags: 

Οικιακή βοηθός προσπάθησε να αποκεφαλίσει τρίχρονο.

Άσχημη αντίδραση πέραν του αναμενόμενου παρουσίασε μία οικιακή βοηθός στη Σαουδική Αραβία, η οποία επιχείρησε να κόψει το κεφάλι του τρίχρονου γιου της οικογένειας κι αυτό επειδή δεν της προσέφεραν την αύξηση που ζήτησε.

Η δράστιδα εργαζόταν για την εν λόγω οικογένεια περίπου 3 μήνες προτού ζητήσει να της διπλασιάσουν το μισθό καθώς θεωρούσε πως τα καθήκοντα της θα έπρεπε να αμοιφθούν αναλόγως.

Tags: 

Αστυνομικός εκτέλεσε εν ψυχρώ τη σύζυγο του.Βραζιλία

Πανικός προκλήθηκε στη νότια Βραζιλία, όπου ένας αστυνομικός καταγράφηκε απο κάμερα την ώρα που πυροβολούσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του, τη 36χρονη Veridiana Rodrigues Carneiro.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκειας της ημέρας και μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό με τη σύζυγο ενώ πρόσφατα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω βίαιης συμπεριφοράς και πιθανών ψυχολογικών προβλημάτων.

Tags: 

Νεαροί κακοποιοί τρομοκρατούν την Ξάνθη.

Στη σύλληψη δύο νεαρών προχώρησε η αστυνομία της Ξάνθης, μετά απο σειρά αναφορών για απόπειρα κλοπής και χρήση βίας κατά αγνώστων.

Συγκεκριμένα, οι δράστες, ηλικίας 19 και 21 ετών αντίστοιχα, προσέγγισαν χθες το μεσημέρι μία 19χρονη κοπέλα και επιχείρησαν να τη ληστέψουν. Αφού την χτύπησαν και την έριξαν στο έδαφος, άρπαξαν την τσάντα της και προσπάθησαν να φύγουν, η κοπέλα όμως κράτησε την τσάντα της σφικτά και άρχισε να φωνάζει δυνατά, κάνοντας τους δράστες να τραπούν σε φυγή.

Tags: