Σεπτέμβριος 2015

51χρονος στραγγάλισε την ίδια του την κόρη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Γερμανία όπου ένας 51χρονος μουσουλμάνος στραγγάλισε την μόλις 19 ετών κόρη του και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της γυναίκας του και μητέρας του κοριτσιού, πέταξε τη σορό της σε μία απομακρυσμένη περιοχή της πόλης όπυ διαμένει.

Tags: 

Mukbang: Η νέα κορεάτικη μόδα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο.

Μπορεί να σας φανεί απίστετο εως χαζό, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και έχει γίνει η απόλυτη μόδα για τους νεαρούς Κορεάτες, αποφέροντας τους ταυτόχρονα πολλές χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Μιλάμε φυσικά για το φαινόμενο Mukbang, τη νέα μόδα μεταξύ νεαρών αγοριών και κοριτσιών, τα οποία απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα γεύματα σε live streaming, έχοντας παράλληλα εκατοντάδες θεατές.

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, τους πληρώνουν για να τους βλέπουν να τρώνε! Μάλιστα, τα views είναι τόσα πολλά που τα άτομα που εξασκούν το Mukbang φτάνουν να παίρνουν 10.000 δολάρια το μήνα!

Tags: 

Ν.Ζηλανδία: Εργαζόμενη σε ζωολογικό κήπο κατασπαράχτηκε απο τίγρη.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία άτυχη γυναίκα, εργαζόμενη στον ζωολογικό κήπο του Χάμιλτον, στη Νέα Ζηλανδία, όταν μία τίγρης της επιτέθηκε και την κατασπαραξε ζωντανή.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνο στον εν λόγω ζωολογικό κήπο, πήγε στο κλουβί της τίγρης για να μεταφέρει κάτι αντικείμενα που είχαν βρεθεί εκεί. Δεν υπολόγισε σωστά όμως και μία απότομη κίνηση της ξάφνιασε την τίγρη, η οποία επιτέθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Tags: 

27χρονος σκότωσε μία ηλικιωμένη με μία μπουνιά.

Ένα απίστευτο περιστατικό ωμής βίας εξελίχθηκε σε γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ της Ρωσίας, όπου ένας 27χρονος άντρας σκότωσε με μία και μόνο μπουνιά μία ηλικιωμένη γυναίκα, επειδή τον πλησίασε πολύ στην ουρά στο ταμείο.

Όπως θα δείτε και στα σοκαριστικά πλάνα που ακολουθούν, ο νεαρός βρίσκεται στο ταμείο και ακριβώς απο πίσω του περιμένει η ηλικιωμένη γυναίκα. Καθώς ο νεαρός πληρώνει και ετοιμάζεται να φύγει με τα ψώνια του, η ηλικιωμένη τον πλησιάζει αρκετά και κάποια στιγμή φαίνεται σαν να του λέει κάτι.

Tags: 

Βρέθηκε 68χρονος νεκρός στην Αιωτοακαρνανία.

Νεκρός με περισσότερα απο 100 σημάδια απο σκάγια βρέθηκε ένας 68χρονος άντρας, ο οποίος εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στην Παλιοκαρυά Τριχωνίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άντρας φέρεται να πυροβολήθηκε ενώ ήταν ανεβασμένος σε ένα δέντρο, όπως υποδεικνύουν τα τραύματα του. Υπολογίζεται πως, παρά τους τραυματισμούς τους, ο άντρας κατάφερε να κατέβει απο το δέντρο και να περπατήσει μέχρι το αμάξι, όπου και εξέπνευσε.

Πάνω στη σορό του είναι εμφανή 100 σημάδια απο σκάγια, τα θανάσιμα τραύματα όμως ήταν σε κοιλιά και θώρακα.

Tags: 

Παππούδες ξέχασαν τον 11χρονο εγγονό τους στο αμάξι.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 11χρονο αγοράκι όταν οι παππούδες του το ξέχασαν κλειδωμένο μέσα στο αμάξι και πήγαν στην εκκλησία, στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως ανέφερε το CNN, η μητέρα του αγοριού κοιμόταν επειδή εργάζεται σε βραδινή βάρδια και έτσι οι παππούδες αποφάσισαν να πάρουν τον εγγονό τους μαζί στην εκκλησία. Στη διαδρομή το παιδί αποκοιμήθηκε και έτσι, όταν έφτασαν στην εκκλησία, οι παππούδες δεν άκουσαν τίποτα και τον ξέχασαν μέσα στο αμάξι για δύο ώρες.

Tags: 

Πατέρας δίνει αμοιβή σε όποιον προσλάβει τον άνεργο γιο του.

Σε ακραίες καταστάσεις αποφάσισε να φτάσει ένας συνταξιούχος πατέρας απο την Ισπανία προκειμένου να βρει δουλειά στον άνεργο γιο του, ο οποίος είναι μάλιστα πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγγελία που έχει ανέβάσει στο διαδίκτυο, προσφέρει εως και 5000 ευρώ σε όποιον εργοδότη προσλάβει το γιο του στην επιχείρηση του. Ο ίδιος, συνταξιούχος δικηγόρος, δήλωσε πως δεν άντεχε άλλο να βλέπει το γιο του άνεργο, να παλεύει για να ζήσει και έτσι προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Tags: 

Χειροπέδες σε ανδρόγυνο για παράνομη υιοθεσία βρέφους.

Συνελήφθη ανδρόγυνο το οποίο στις 28 Αυγούστου επιχείρησε να πουλήσει ένα βρέφος σε ένα ζευγάρι που στην πραγματικότητα ήταν αστυνομικοί.

Ο άντρας είναι Έλληνας ηλικίας 45 ετών και η 38χρονη σύζυγος του είναι απο τη Βουλγαρία. Όπως προέκυψε απο έρευνα που πραγματοποιήθηκε, το ζευγάρι των διακινητών εντόπισε μία 18χρονη εγκυμονούσα στη Βουλγαρία και συμφώνησαν να της δώσουν το ποσό των 1.500 ευρώ για να τους δώσει το μωρό μόλις αυτό γεννηθεί.

Tags: